Tips och kommentarer 2015-10-22

informationskriget-nyhetstips-och-kommentarer-001En konstnär visar hur beroende människor har blivit av sina “smartphones” och hur underliga dessa apparater egentligen är genom att sudda ut dem från bilder av människor som är tillsammans utan att egentligen vara med varandra. Mycket tänkvärt!

https://delbart.se/han-plockar-bort-smartphones-ur-sina-foton-for-att-visa-hur-beroende-vi-blivit-skrammande/

—————————–

Här är en klassiker om hur de “smarta telefonerna” har förändrat människors liv. Ofta till det sämre. Väldigt sevärd!

————————————

stod-002

—————————————-

Kriminologerna uttalar sig på samma dumma sätt som man kan förvänta sig angående svärdsmassakern i Kronogårdsskolan i Trollhättan!

“Det kunde ha blivit mycket värre, i sorgen ska vi vara glada att tillgången till skjutvapen är begränsad i Sverige, säger Jerzy Sarnecki.”

http://www.svt.se/nyheter/inrikes/sarnecki-det-var-bara-en-tidsfraga

Hade var och varannan lärare och vuxen i skolan varit beväpnad med dolt buret handeldvapen, så som det borde vara i ett fritt samhälle, så hade galningen troligtvis blivit “plockad” redan efter att han hade attackerat det första offret, istället för som nu då det lär ha tagit hela 5 minuter innan polisen anlände, tid han använde till att gå runt och anfalla fler.

All forskning visar att hög tillgång till vapen minskar brottsligheten eftersom det innebär att många människor har vapen och eftersom de antalet bra människor med råge överstiger antalet dåliga. När det finns hårda vapenlagar så påverkar det nästan enbart mängden vapen hos de bra människorna, de som lyder lagen, eftersom de dåliga, de kriminella, ändå struntar i lagarna och skaffar sig vapen illegalt.

Mer att läsa angående denna fråga:

http://www.informationskriget.se/2015/08/27/babys-got-a-gun/

Den som vill läsa om forskningen som bevisar att  mer vapen ger mindre brott kan läsa om det här:

https://www.gunowners.org/sk0802htm.htm

———————————————-

James Sears verkar vara en bra politiker, men tyvärr brukar dessa allt för ofta ha en tendens att dö “helt oförklarligt”.

Som min Facebook-vän Bechir Rabani​ sa:

Vilken kille, politiker dessutom. När politiker börjar utmana bankemperiet så vet man att vi är på väg åt rätt håll, men men dream on.

Vi kan börja räkna ner tills han:

1. Halkar i duschen
2. En alkis mördar honom
3. Bilolycka

—————–

Ännu en bra artikel av Anna Dahlberg, strömmen av migranter måste stoppas!

http://www.expressen.se/ledare/anna-dahlberg/lat-inte-sverige-ga-in-i-vaggen/

———————–

Nu är antalet som söker asyl i Sverige snart uppe på 10.000 per vecka. De senaste sju dagarna (15 oktober–21 oktober) har 9.673 sökt asyl i Sverige, vilket är rekord i form av flest på en vecka.

http://www.migrationsverket.se/Om-Migrationsverket/Nyhetsarkiv/Nyhetsarkiv-2015/2015-10-22-Nastan-9-700-asylsokande-de-senaste-sju-dagarna.html

Detta är på tok för många för vad Sverige klarar av! Vad som måste göras kan ni läsa om här:

http://www.informationskriget.se/2015/10/15/a-och-o-om-konflikten-i-syrien-och-europas-migrationskris/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *