Kniv-/svärdattack på skola i Trollhättan

Precis nu för bara en timme sedan!

knivattack-trollhattan-001

Ett av offren har avlidit, flera skadade. Det pratas om fyra skadade, men det kan kanske finnas fler. Polisen letar igenom skolan.

Gärningsmannen är allvarligt skadad efter att blivit skjuten av polis. Det har uppgivits att han var död, men det stämmer inte. Han opereras nu på sjukhus.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article21628269.ab

 

Uppdatering kl. 16:30

 

En maskerad man dödade två och skadade två på Kronogårdsskolan i Trollhättan kl. 10:10 i förmiddags!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article21628269.ab

http://www.svt.se/nyheter/live/svardattack-pa-skola-i-trollhattan

Ett av offren, en lärare, har avled på plats och ett annat av offren och gärningsmannen avled senare på sjukhuset. De två som är skadade vårdas på sjukhus.

Gärningsmannen som lär ha varit svensk, 21 år och hemmahörande i Trollhättan sköts med ett skott av polis. Polisen avfyrade två skott, men bara ett träffade.

Gärningsmannen avled på sjukhuset

Gärningsmannen lär enligt norska Verdens Gang ha varit maskerad och klädd i svart med ett stort svärd och flera knivar och nyfikna barn kom inledningsvis fram och ville känna på svärdet.

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/sverige/maskert-mann-til-angrep-med-sverd-paa-svensk-skole-skutt-av-politiet/a/23547122/

Fria tider skriver att gärningsmannen bar en Star Wars-mask, har gillat högerextrema sajter på Facebook och att statsminister Stefan Lövén har klivit på ett plan på väg till Trollhättan, vilket de menar tyder på att handlar om en svensk gärningsman.

http://www.friatider.se/minst-en-d-d-vid-sv-rdattack-p-skola

2 tankar kring ”Kniv-/svärdattack på skola i Trollhättan

 1. Niklas

  Kan undra om han var daglig brukare av antidepressiva medel. Hade inte förvånat mig faktiskt.

  Svara
  1. admin Inläggsförfattare

   Nej, det skulle inte förvåna mig heller. Som jag har förstått det går nästan varje person som utför sådana här vansinnesdåd på starka psykofarmaka av olika slag eller så har de precis gått av dem. Tyvärr får man väldigt sällan höra om det från medierna, vilket säkert beror på att medierna är beroende av läkemedelsbolagens köp av reklamplats.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *