Tips och kommentarer 2015-10-14

informationskriget-nyhetstips-och-kommentarer-001Igår sökte 1.337 asyl i Sverige, lite färre än vad det var dagen innan, vilket gör att det blir 9.436 de senaste sju dagarna. Fortfarande alldeles för många!

http://www.migrationsverket.se/Om-Migrationsverket/Nyhetsarkiv/Nyhetsarkiv-2015/2015-10-14-Over-9-400-asylsokande-de-senaste-sju-dagarna.html

Viktigt att förstå är att de verkliga siffrorna är ännu högre än vad den officiella statistiken visar, då strömmen av flyktingar och migranter är så stor att Migrationsverket inte ens hinner med att registrera alla.

Förra veckan erkände Migrationsverkets presschef att de verkliga siffrorna är högre än de som redovisas officiellt. De dagar i början av vecka 41 när de officiella siffrorna låg på c:a 1.500 asylansökningar per dag så låg de verkliga siffrorna över hur många som anlände på närmare 2.000 per dag.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/paflykt/article21542605.ab

Då övriga EU:s yttre gränser inte upprätthålls och Dublinförordningens regler om första asylland inte efterlevs så måste Sverige återupprätta sina egna gränser för att kunna stoppa eller minska strömmen av flyktingar och migranter in i Sverige och för att kunna kontrollera att de man väljer att släpper in har giltiga asylskäl. Detta är till och med något som är tillåtet under kortare perioder om 30 dagar inom ramen för Shengensamarbetet.

http://www.informationskriget.se/2015/10/10/flyktingstrommen-fortsatta-sa-lange-vi-tillater-det/

——————–

Bra text från i maj av Expressens Anna Dahlberg som skriver:

“Hur kommer det sig att personer som anlitas av andra länder för sin expertis hålls på armlängds avstånd i Sverige? Rimligen för att vi ogillar människor som kallar en spade för en spade.”

En av personerna hon med rätta nämner i detta sammanhang nämner är Tino Sanandaji, en som jag har skrivit om mycket den senaste tiden. En annan som nämns är Per Gudmundson.

http://www.expressen.se/ledare/anna-dahlberg/i-sverige-ar-vi-radda-for-sanningssagare/

stod-002

————————

Här nedanför kan ni läsa vad Jan-Åke Jönsson​ har skrivit på sin tidslinje om den ohyggliga orättvisa som familjen Johansson på Gotland har drabbats av och den skada som de sociala myndigheterna på ön har orsakat dem genom att ta deras son Dominic ifrån dem för att de ville leva lite annorlunda och hemundervisa honom och för att de trotsade myndigheterna när de förbjöd dem att leva fria på det sätt de ville. Nu verkar det som att orken är på upphällningen för Christer och Annie som aldrig har slutat kämpa för att få tillbaks sin son. Läs här vad Jan-Åke skriver:

“Meddelande från Christer Johansson som fick se sin 7-åriga pojke Dominic av svenska staten/Gotlands Socialtjänst för 6 år sedan. Han och hans fru har sedan dess inte fått ha någon kontakt alls med sitt barn och vet inte var han befinner sig eller något om de någonsin kan återse honom. Det är ett rättsövergrepp och mental tortyr av kolossala mått. I dagens Sverige. Av svenska myndigheter och med assistans av svensk polis. Och det är inte ett enstaka fall – svensk socialtjänst är genomkorrupt och verkar vara en slags Gestapo i förklädnad. Både Christer och hans fru har under dessa år åtskilliga gånger kollapsat av den stress, utmattning, och psykiska påfrestning deras situation har inneburit för dem. De har inte pengar så att det räcker till mat.

Om någon någonstans i Sverige har skymtat en ung pojke, numera i 12 årsåldern som ser ut som Dominic (se bild från när han var 7 år – indisk mamma, svensk pappa) , v v meddela Christer detta. Nu måste det till ett massivt uppror från gräsrotsnivå från alla som har ett uns kvar av medmänsklighet, civilkurage & hjälpsamhet och göra något åt denna typ av maktfullkomlighet och rättsövergrepp. Kontakta socialtjänst och polis på Gotland (vilket jag har gjort några gånger under dessa år). Gör vad som behövs göras. Många tillsammans kan bli ett stort kollektivt tryck mot de ansvariga som gör att deras lögner och kriminella handlingar blir så uppenbara att det inte längre återstår något annat alternativ än att Dominic återförenas med sina föräldrar och åter blir den fina familj de en gång var. Tack.

“Injustice anywhere is a threat to justice everywhere.” – Martin Luther King”

——————-

Ekonomen och migrationsexperten Tino Sanandaji skriver om att de flyktingar och migranter som anländer till Sverige nu inte alls har så bra utbildningsnivå som svenska medier försöker göra gällande.

http://www.tino.us/2015/10/norska-ssb-bekraftar-lag-utbildningsniva-bland-nyanlanda-syrier/

———————————

Migrationsverkets presschef erkänner att de verkliga siffrorna är högre än de som redovisas i den officiella statistiken eftersom Migrationsverket inte hinner registrera alla som kommer. De dagar när de officiella siffran låg på c:a 1.500 asylansökningar så låg de verkliga siffrorna på närmare 2.000 per dag.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/paflykt/article21542605.ab

stod-001

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *