I skammens skugga

Bechir Rabani, talespersonen för Megafonerna, släppte nyligen trailern för det första avsnittet av deras reportageserie ”I skammens skugga” som snart ska släppas, en serie som fokuserar på hur svenska kvinnor får sina liv förstörda av massinvandringen.

Text: Tobias Lindberg 2017-08-01

i-skammens-skugga-megafonerna-bechir-rabani-010

Bechir Rabani som är talesperson för organisationen Megafonerna avslöjade nyligen på sin Facebook att de snart är klara med och ska släppa första avsnittet i deras intervjuserie ”I skammens skugga”.

stod-donera-swish-013

Megafonerna WEBTV kan man läsa följande om projektet:

”Ett smakprov på vår kommande reportageserie ”I skammens skugga”.

Megafonerna kommer att fokusera på alla de kvinnor som idag får sina liv förstörda tack vare att man inte vågar konfrontera utländska kulturer och religioner med en vidrig kvinnosyn. Istället väljer det fega folket att gömma sig bakom ”antirasism”. Den lättaste kampen av dem alla, eftersom där finns det inget motstånd.

Man offrar kvinnor och barn till de kulturer och radikala religioner, som många av oss lämnade bakom sig. Det Sverige har lyckats med är att överföra problemen hit efter oss. Framförallt så drabbas kvinnorna.

Svenska kvinnor är extra utsatta idag pga. att dessa kulturer ser på fria kvinnor som lösaktiga, som förtjänar det.
Vi vägrar tillåta att Sverige blir ett nytt Iran.”

Här är trailern för första avsnittet av ”I skammens skugga”.

Kommentera