Misstänkt våldtäkt mot barn i Järfälla

Under måndagskvällen misstänks en 12-årig kristen arabisk pojke ha våldtagit 6-årig somalisk flicka vid Snapphanevägen i Järfälla.

Text: Tobias Lindberg 2017-08-02

jarfalla-6-aring-valdtagen-av-12-aring-010

Vid 21:30-tiden på måndagskvällen larmades polisen till Snapphanevägen i Järfälla efter att en person hade sett någon form sexuellt övergrepp som pågick i ett litet skogsområde invid vägen. Polisen har kopplat två barn till händelsen en liten flicka och en lite äldre pojke. En utredning om våldtäkt mot barn har inletts.

stod-donera-swish-013

Här är bilder som har tagits i närheten av platsen där den misstänkta våldtäkten ska ha utförts och i närheten av där såväl gärningsmannen som brottsoffret bor.

jarfalla-6-aring-valdtagen-av-12-aring-100

jarfalla-6-aring-valdtagen-av-12-aring-101

jarfalla-6-aring-valdtagen-av-12-aring-102

jarfalla-6-aring-valdtagen-av-12-aring-103

jarfalla-6-aring-valdtagen-av-12-aring-104

Utifrån var polisens avspärrningsband är utplacerade på bilderna och vad mainstreammedia har skrivit om fallet så utfördes den misstänkta våldtäkten sannolikt någonstans inom det rödmarkerade området på bilden här nedanför och polisbilarna på bilderna ovan stod ungefär som de två blå fälten är utmarkerade här nedanför. Här kan man se området på Hitta.se.

jarfalla-6-aring-valdtagen-av-12-aring-120

Enligt uppgifter som Informationskriget.se har mottagit och undersökt vidare var den misstänkta gärningsmannen en 12-årig arabisk pojke och offret en 6-årig somalisk flicka. Båda bor väldigt nära platsen där bilderna är tagna och bara någon portuppgång ifrån varandra.

Utifrån vad den 12-åriga pojkens föräldrar har delat på sociala medier så framgår det att de är en ortodoxt kristen familj och de i vart fall har bott i Sverige sedan 2014. Det är nämligen först då man kan se de första bilderna som tydligt går att säga att de är tagna i Sverige, men de kan mycket väl ha bott i landet längre än så.

Källor har informerat att det var mycket folk ute på gatan som var väldigt upprörda efter att det blev känt vad som hade hänt och vid ett tillfälle var det åtminstone 15 polisbilar på plats.

att-gora-002Händelser som denna visar hur dåligt läget är i vårt land och att situationen som vi befinner oss i idag måste förbättras. I texten “Vad som måste göras” kan den som vill läsa vad som krävs för att vända utvecklingen.

Glöm inte bort att stödja det arbete som Informationskriget.se gör om du uppskattar det du läser. Använd Paypal eller Swisha på 0723-781776.

Referenser

http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/gqldq/minderarig-flicka-misstanks-ha-valdtagits-av-pojke

http://www.expressen.se/nyheter/misstankt-sexovergrepp-i-jarfalla/

https://www.hitta.se/kartan!~59.41730,17.84649,19z/tr!i=VvDgPIjY//tileLayer!l=1

http://www.informationskriget.se/2016/02/09/vad-som-maste-goras/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *