Är det vän eller fiende som styr?

Statsmakten står tillbaks vid invandrarkravaller och agerar hårt när svenskar demonstrerar. Vilka är det egentligen som styr? Vän eller fiende?

Text: Tobias Lindberg 2022-04-29

Polisbuss brinner i Örebro. Bild från Youtube.

Förra veckan såg vi hur polismakten stod tillbaks och lät invandrarkravallerna att pågå och denna vecka beslutar polisen att neka Rasmus Paludan demonstrationstillstånd.

Nu får polisledningen till och med kritik från dialogpoliser i en rätt bra debattartikel i Svenska Dagbladet. Självklart är kritiken vinklad med en massa politiskt korrekt dravel, där invandrare och homosexuella används som exempel, men i stort är kritiken riktig och angelägen.

Det polisen i Västra götaland gör när de nu beslutar att inte ge demonstrationstillstånd till Paludan är att de ger efter för det som kallas “häcklarens veto“, alltså att staten begränsar någons rättigheter för att en annan part annars hotar att använda våld.

Att polismakten ger häcklaren rätt är illa, men något som gör det ännu värre är hyckleriet där de visar underlåtenhet mot vissa grupper och är övernitiska mot andra grupper.

Bli inte lurade att tro att invandrarkravallerna var så våldsamma att polisen inte kunde stoppa dem, för det var de inte. Om polismakten hade velat hade de kunnat slå ner kravallerna omdelbart.

Skulle det ha varit exempelvis Nordiska motståndsrörelsen som anföll polisen på detta sätt så skulle polisen aldrig ha varit så försiktiga som de nu var. Istället så skulle de med största sannolikhet ha använt enormt mycket våld och troligtvis även öppnat eld.

Gälland Paludan måste jag säga att jag inte gillar honom och jag tycker att det är ovärdigt att på det sätt han gör förolämpa andra folks religion och kultur, men med det sagt så är det inte invandrarnas sak att påverka någonting här i Sverige. Bara det svenska folket har med svenska angelägenheter att göra.

I Sverige och övriga västvärlden är det alltid mot invandrare och andra politisk skyddade grupper som statsmaktensken uppvisar denna underlåtenhet. Vi ser det nu och vid tidigare tillfällen när icke-européer av olika anledningar är arga och skapar kaos. Till exempel såg vi det när BLM mitt under corona-nedstängningarna tilläts demonstrera, vandalisera, misshandla och döda utan att polisen vidtog tillräckliga åtgärder, medan polisen slog ner hårt mot konservativa som protesterar eller de som protesterar mot corona-restriktionerna. Hur statsmakten agerer beror på vilken grupp det är som gör något, vilket är definitionen på hyckleri.

Då staten ingriper hårdare och använder mer våld mot det egna folket om det är missnöjt än vad den gör mot främlingar så vet man att staten är övertagen och kontrollerad av våra fiender. Västvärlden kontrolleras av globalisterna, de europeiska folkens fiender. Globalisterna står tillbaks och tillåter allt som bryter ned de europeiska folkens samhällen och slår till hårt mot de européer som protesterar. Tydligare än så kan det inte bli.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *