“Covid-vaccin” förstör naturliga antikroppar mot SARS-Cov-2

I detta klipp berättar en som arbetar på ett blod- och plasmadonations-företag att naturliga antikroppar mot SARS-CoV-2 som man fått efter en naturlig infektion förstörs om man tar Covid-injektionen (det så kallade Covid-vaccinet). Han uppmanar därför folk att donera plasma innan de tar “vaccinet” så att de inte får brist på plasma.

Personen i klippet säger det inte eftersom han säkert skulle få problem om han gjorde det, men självklart vore det bäst för ett företag som deras om folk som haft Covid inte tog vaccinet över huvud taget.

Sedan så är det självklart så att naturlig immunitet mot SARS-CoV-2 som man fått efter genomgången Covid är mycket bättre än eventuell immunitet som man fått genom vaccin och den varar dessutom mycket längre. Jag rekommenderar såklart inte någon att “vaccinera” sig eftersom riskerna med denna oprövade mRNA-genterapi är alldeles för stora, men för de som går och tvekar så måste det ändå sägas. Varför skulle man någonsin vaccinera sig om man redan har naturlig immunitet mot SARS-Cov-2?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *