Nu seglar Informationskriget.se vidare

Informationskriget blev nedstängt under ett drygt dygn av Binero, som det serverhotell som bloggen använder sig av heter, på grund av bilder som hade publicerats. Detta innebär att bloggen nu kommer att leta sig vidare till en ny hemvist. Adressen kommer såklart att vara densamma, men serverhotellet ett annat.

Text: Tobias Lindberg 2017-04-11

informationskriget-vikingaskepp-040

Anledningen till att Binero stängde ned Informationskriget.se var att vi hade publicerat bilder på ett av offren i fredagens terrordåd i Stockholm. Det gällde den 11-årig flicka vars kropp formligen hade slitits i delar när hon blev överkörd av lastbilen. Bilderna av flickans kropp som först fanns med här på Informationskriget.se var såklart väldigt starka eftersom de verkligen visar hur grymma terrordåd som dessa är, men det är just för att de är så starka som de är så viktiga att visa för folk.

Det är bara att fundera lite över varför de stora mainstreammedierna så frenetisk har spridit bilden av den lilla drunknade pojken Aylan sedan hösten 2015. Jo, självklart spred de den för att det var en stark bild som väcker känslor. Den stackars lilla pojken som låg där död med ansiktet ned i vattnet på den där stranden i Grekland eller Turkiet.

Bilderna på Aylan har använts av mainstreammedia och olika organisationer för att främja den agenda de driver, men när vi som är motståndare till deras agenda vill motverka deras budskap så tillåts inte vi att använda starka bilder för att det sägs skapa onödigt lidande för de anhöriga till offren. Detta är ett problem.

Hur mycket brydde sig mainstreammedierna om det lidande det orsakade pojken Aylans anhöriga att ständigt behöva se den lilla pojkens döda kropp på den där stranden? Hur många av sina kunder som har delat bilder av den lille döde Aylan har Binero agerat mot genom att stänga ned deras hemsidor och bloggar för att skydda Aylans anhöriga mot onödigt lidande?

Saken är att detta i slutänden är en yttrandefrihetssfråga. Det är ju inte så att Informationskriget.se sprider bilder som utgör våldsamt material bara för sakens, utan det har ett syfte som har med opinionsbildning och yttrandefrihet att göra. Jag hade hoppats att Binero var ett företag som är för yttrandefrihet, men så verkar alltså inte vara fallet.

stod-donera-swish-013

Sedan Binero stängde ned bloggen på grund av dessa bilder så har Informationskriget tvingats att ta ned dem, vilket är väldigt larvigt med tanke på att dessa bilder ändå finns att se på flera andra ställen på nätet för den som vill.

Den som vill se bilderna av den 11-åriga flickan, den som vill se hur den brutala verkligheten ser ut, kan till exempel bara gå till den bildsida som Gangrapesweden.com har lagt upp gällande terrordådet i Stockholm eller se bilderna på fria fildelningssidor som minfil.org här och här.

Uppenbarligen är det några individer som har klagat till Binero över att Informationskriget.se hade lagt upp dessa bilder, varpå Binero stängde ned sidan med argumentet att de ville skydda de anhöriga för att behöva se bilderna.

Saken är dock den att det är terrordådet och det som har orsakat att ett sådant kunde ske som har orsakat de anhöriga lidandet, det är inte bilderna av det som har inträffat som har orsakat lidandet.

Bästa sättet att hjälpa sådana som redan har blivit anhöriga till offer och alla de framtida offers anhöriga som kommer att komma av framtida terrordåd är att sätta stopp för det som kan göra att terrordåd som dessa kan ske och det gör man bäst genom att visa folk hur verkligheten ser ut, genom att väcka folks känslor så att de inser att vi inte kan ha mer av denna massinvandring som vi nu har.

Hade inte Rahkmat Akilov som terroristen i detta dåd hette varit här i Sverige så hade inte detta terrordåd inträffat. Så enkelt är det.

Genom att visa bilder som dessa kommer vi stoppa de flesta av alla de framtida “Rakhmat Akilovs”, eftersom personer som han inte ens kommer att vara här i Sverige i de antal som de är idag som följd av att människor får se hur terrorn vi utsätts för verkligen ser ut.

Bilder är effektiva. De skapar känslor och det är känslor som behövs för att väcka massorna och få dem att börja agera. Bara få människor väcks genom logisk information.

Att Binero agerade som de gjorde i detta fall, att de inte tillåter att viktig information förmedlas till folket, att de inte brinner för yttrandefriheten och att de bara stängde ned hela Informationskriget.se i ett drygt ett dygn, istället för att höra av sig och påpekat att bilderna måste tas ned, gör nu att Informationskriget.se så snart som möjligt kommer att söka sig till ett annat serverhotell än Binero, ett där det fria ordet respekteras. Med sig kommer Informationskriget.se ta alla sina läsare och den trafik de har genererat åt Binero, vilket under det senaste året har varit lite drygt 1,5 miljoner unika besökare på bloggen eller 4235 per dag utslaget under ett helt år om man ska vara exakt.

Ni som tycker det Informationskriget gör är viktigt får gärna stödja Informationskriget.se ekonomiskt. Det krävs otroligt mycket arbete för att driva en blogg som Informationskriget.se och nu kommer flytten till ett nytt serverhotell kräva en hel del extra arbete och kostnader. Värt att notera är att Informationskriget.se hittills har drivits helt utan att ha någon reklam som besvärar läsarna, vilket gör att läsarnas stöd blir så mycket viktigare.

stod-donera-swish-013

Känner någon till ett bra serverhotell, ett som respekterar yttrandefrihet, så får ni gärna höra av er med tips till Informationskriget.se på [email protected] eller med meddelande till Informationskrigets sida på Facebook.

3 tankar kring ”Nu seglar Informationskriget.se vidare

 1. Freddy

  Bilden känns konstig. Oproportionerligt stora underben. Var är allt blodet ? Konstig orange köttmassa

  Svara
  1. admin Inläggsförfattare

   Vad gäller det orangea så är det inget konstigt då det är blodfärgad fettvävnad och även smala personer har mycket mer fettvävnad än vad de flesta tror. Fettvävnaden är vitgulaktig om det inte är blod i den. Detta vet jag eftersom jag slaktar boskap i självhushållningssyfte.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *