Slaget om Berkeley och fega antifascister

Först ett filmklipp där Lauren Southern förklarar vad som egentligen hände i Berkeley och sedan ett filmklipp som visar hur fega antifascisterna är.

Här förklarar Lauren Southern på ett bra och tydligt sätt att det som vanligt var så kallade Antifascister som började genom att attackera en fredlig samling, men att Alt-Right denna gång försvarade sig.

https://youtu.be/cSMz0pcrM18

stod-donera-swish-013

Sedan kan ni se här hur fega antifascistjävlar slår sönder huvudet på en man som inte gjort någonting fel. Ursäkta mitt språk, men fan vad arg jag blir av sådant här.

Bara 18 sekunder ser man hur en maskerad ynkrygg snabbt kliver fram ur massan och slår mannen i huvudet med ett cykel-bygellås.

https://youtu.be/9qKCl9NL1Cg

3 tankar kring ”Slaget om Berkeley och fega antifascister

  1. Stefan E

    Antifas är så jävla kassa. Korkade. Fega. Och fullständigt omedvetna om att det enda de i princip uppnår är att ge er nationalister vatten på sin kvarn, och sympatipoäng.

    Speciellt i USA. När de drömmer om sin militanta vänster-revolution, osv… så kanske någon vill påpeka för dem att det amerikanska högerfolk de ger sig på (och då pratar jag inte BARA om er vita nationalister, utan även en rejäl del av den konservativa färgade befolkningen), ALLA äger skjutvapen… medan amerikanskt vänsterfolk INTE har det i regel.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *