Terrorattack i Stockholm

En lastbil har nu på eftermiddagen kört över folk i området vid Sergels Torg i Stockholm, närmare bestämt vid Drottninggatan och sedan kraschat in i en butik. Flera människor uppges ha dött och skadats. Det talas om att det kan röra sig om ett terrordåd. [Uppdaterad 2017-04-11, klockan 12:00]

När ni tittar på bilderna och läser resten kom då ihåg vilka som har orsakat detta! Kom ihåg att det har med massinvandringen att göra och att det är den globala och sionistiska eliten som styr samhället som är huvudansvariga för att vi har hamnat i denna situation!

Lastbilen lär ha stulits tidigare idag, vilket talar för att det inte bara är en olyckshändelse.

Det har talats om skottlossning på olika håll i Stockholm, men det verkar som att mycket rykten går. Uppgifterna är inte bekräftade. På SVT berättar ett vittne just nu vid kl. 17:25 om att en maskerad man hade setts skjuta vid platsen för lastbilsdådet.

En man greps i Märsta strax efter klockan åtta på kvällen. Han har uppgivit att han skyldig till attentatet i Stockholm. Förundersökning har inletts mot personen som är misstänkt för terrorbrott.

https://twitter.com/Aftonbladet/status/850412100828749825

Vid halv nio på kvällen berättade chefsläkaren på landstinget för SVT att en person hade avlidit på sjukhus till följd av olyckan och att femton skadade vårdades. Av de femton som vårdades var två barn. Av de femton skadade så är nio allvarligt skadade. Detta innebär alltså att antalet döda har ökat med en utöver de som dog på plats för lastbilsattacken.

Sammanlagt ligger dödssiffran nu på fyra personer. En på sjukhuset och tre på plats.

Informationskriget.se kommer att uppdatera allt eftersom här nedanför i detta inlägg. Scrolla nedåt för uppdateringar.

lastbilen-030

Lastbilens färd slutade när den kraschade in i Åhléns nära Sergels Torg.

lastbilen-031

Människor flyr från platsen.

Här nedanför kan den som vill se hur det såg ut när folk flydde från lastbilens framfart. Ett filmklipp filmat inifrån en butik som visar hur snabbt lastbilen kör efter gågatan.

signal-2017-04-07-152728-1-768x1025

Skadade och dödade människor.
Foto: Nordfront

IMG_1182

Bilden ovanför är vid korsningen Kungsgatan/Drottninggatan. Butiken “Bik Bok” som man kan se på bilden ligger där.

https://cdn-03.minfil.org/Gem408b1bf/9beef157-1491571957/IMG_1182.JPG

Här är platsen på Hitta.se.

 

terrorattack-stockholm-2017-april-020

http://archive.is/KQ2KG

 

LHkrGHC

Denne man har setts ledas iväg av polis. Det är inte känt om han är en av angriparna. En annan man greps efter klockan åtta på kvällen i Märsta.

Här grips mannen som leddes iväg av polisen på bilden här ovanför.

[Uppdatering 2017-04-11, klockan 12:00]

Ett av offren var en 11-årig flicka vars kropp formligen hade slitits i delar när hon blev överkörd av lastbilen. Bilderna av flickans kropp som först fanns med här på Informationskriget.se var väldigt starka eftersom de verkligen visar hur grymma terrordåd som dessa är, men sedan serverhotellet som Informationkriget.se ligger på, Binero, stängde ned bloggen på grund av dessa bilder så har Informationskriget tvingats att ta ned dem, vilket är lite larvigt med tanke på att dessa bilder ändå finns att se på flera andra ställen på nätet.

Den som vill se bilderna av den 11-åriga flickan, se hur den brutala verkligheten ser ut, kan gå till den bildsida som Gangrapesweden.com har lagt upp gällande terrordådet i Stockholm eller se bilderna på fria fildelningssidor som minfil.org här och här.

Uppenbarligen är det några som har klagat till Binero över att Informationskriget.se hade lagt upp dessa bilder, varpå Binero stängde ned sidan med argumentet att de ville skydda de anhöriga för att behöva se bilderna.

Saken är dock den att det är terrordådet och det som har orsakat att ett sådant kunde ske som har orsakat de anhöriga lidandet, det är inte bilderna av det som har inträffat som har orsakat lidandet.

Bästa sättet att hjälpa sådana som redan har blivit anhöriga till offer och alla de framtida offers anhöriga som kommer att komma av framtida terrordåd är att sätta stopp för det som kan göra att terrordåd som dessa kan ske och det gör man bäst genom att visa folk hur verkligheten ser ut, genom att väcka folks känslor så att de inser att vi inte kan ha mer av denna massinvandring som vi nu har.

Hade inte Rahkmat Akilov som terroristen i detta dåd hette varit här i Sverige så hade inte detta terrordåd inträffat. Så enkelt är det.

Genom att visa bilder som dessa kommer vi stoppa framtida “Rakhmat Akilovs” eftersom personer som han inte ens kommer att vara här i Sverige i de antal som de är idag.

Att Binero agerade som de gjorde i detta fall, att de inte tillåter att viktig information förmedlas till folket, att de inte brinner för yttrandefriheten och att de bara stängde ned hela Informationskriget.se i ett drygt ett dygn, istället för att höra av sig och påpekat att bilderna måste tas ned, gör nu att Informationskriget.se så snart som möjligt kommer att söka sig till ett annat serverhotell än Binero, ett där det fria ordet respekteras.

[Slut på uppdatering]

offer-021

Ännu ett offer.

hund-dodad-010

Även en hund dödades.

terrorattack-stockholm-011

Blodspår på marken.

tumme-upp-invandrarbarn-010

Ett invandrarbarn gör tummen upp inför kameran under denna tragedi.

tumme-upp-invandrare-011

Ännu en invandrare som verkar glad och nöjd.

insats-040

Massor av poliser fyllde gatorna i Stockholm. Insatsstyrkan sattes in.

Polis-Stockholm

Även inomhus fanns tungt beväpnad polis.

22 tankar kring ”Terrorattack i Stockholm

  1. Svea

   Troligtvis har du rätt tyvärr. Det kommer dock troligtvis att krävas en serie sådana krigshandlingar innan det svenska folket vaknar och inser vad som behövs för att inte få fled kvinnor, barn, män och hundar överkörda av islamister, ex förbjud sk moskeer dvs radikaliceringscenter.

   Svara
 1. Jessica

  Tycker det är respektlöst av er att visa bilderna på de avlidna. De anhöriga till flickan ska inte behöva se det här!
  Ni borde skämmas!!!! ?

  Svara
  1. admin Inläggsförfattare

   Självklart är det jobbigt för anhöriga att se dessa bilder, men långt mycket viktigare än att några få individer ska slippa se sådant är att det svenska folket får se hur brutal verkligheten är och vad “våra ledares” politik och massinvandring leder till. Därför är det viktigt att visa bilder som dessa.

   Svara
  2. Svea

   Förvisso, lika illa att visa andra döda av andra krig. Kritiserade du publicerade av barn i senaste attacken i Syrien eller Alan som drunknade på medelhavet för att hans farsa ville ha gratis tandlagning istället för säkerheten i Turkiet?

   Svara
 2. anonym

  Det man ska tänka noggrant på, ett så uppenbart mönster som skrämmande många i Sverige verkar vara totalt blinda för, är religionen som dessa odjur följer. Man måste skilja på kristna och muslimer. Många kristna har flytt muslimska länder pga folkmord, våldtäkt och andra barbariska dåd och i sin tacksamhet kämpat och anpassat sig för att bidra till samhället. Dra inte alla invandrare över en kam, utan lär er att skilja på människa och människa, det är inte så svårt. Kom ihåg att de kristna som en gång i tiden flytt dräggen står på er sida i ofantligt större grad än vad Medelsvensson-pk gör.

  Svara
  1. admin Inläggsförfattare

   Visst har väl religionen en del i det hela att göra, men jag lutar själv åt att det mesta i skillnaden i beteende som påverkar benägenheten att använda våld och begå brott beror på arv snarare än miljö, alltså ras snarare än religion.

   Svara
   1. anonym

    Jag håller med om att det gör större nytta än skada att bilderna visas. “En bild säger mer än tusen ord” stämmer verkligen här. Folk behöver se bilder för att förstå. Vilken effekt hade inte den uppspolade lilla pojken på stranden globalt? Hur mycket info folk än hade matats med under lång tid gav det ändå inte samma upphov till inlägg, artiklar, debatter och bidrag. Tyvärr är det så.

    Angående arv och vilka som tenderar att begå sådana här brott faller religionen också under arv och ras. Religionen har format människor i de kristnas fall sedan 300-talet och i muslimernas fall sedan 600-talet, dvs väldigt lång tid. Islams bud om “öga för öga, tand för tand” och “jihad” för att inte tala om mannens rätt att slå sin fru, utnyttja henne sexuellt och ha flera fruar samtidigt är några exempel på beteenden och arv som grott och utvecklats inom islam. Därför hamnar fler muslimer “snett”, sedan om desse feltolkat sin koran som i verkliga fallet är en fredens bok eller ej tror jag inte riktigt på, men visst så kan det vara om vissa vill påstå det.

    Svara
 3. anonym

  Fråga till admin.
  Var kommer bilderna ifrån? Och vet man än om bilderna på det kvinnliga offret är på den 11 åriga Ebba eller 19 åriga Teresa?

  Svara
  1. admin Inläggsförfattare

   Det finns ingenting främlingsfientligt i att vara emot massinvandring och för att de flesta som har släppts in i Sverige de senaste årtiondena återvänder. Det handlar om att skapa ett samhälle som är bra för vårt folk. Bara för att man är för sitt eget folk så betyder det inte att man är emot eller hatar andra. Jag är för andra folks rätt att leva på det sätt de vill i sina länder.

   Svara
 4. anonym

  När hörde du senast om en kristen terrorist? Kyrkorna som bombades sönder i Egypten senast igår med hundra döda är bara ytterligare ett exempel på tortyren som muslimer utövat på kristna i hundratals år och håller på än idag, 2017!! Kristendomen har inte en fläckfri historia men det som pågår just nu är ett försök att i modern tid omvandla världen till ett muslimskt styre, och än så länge går det framåt för dessa kackerlackor som skördat så många oskyldiga liv.

  Svara
 5. Lowe

  Det är precis en främlingsfientlig reaktion som terroristerna vill ha. Det som behövs är en inre styrka och övertygelse på att de allra flesta på denna jord faktiskt är goda och kärleksfulla. Vi är tillsammans starkare.
  Det är lätt att bli rädd, svårare att behålla kärleken. Låt ingen suga den ur er. Vi behöver er.
  Sverige är ett mångkulturellt land, så rikt.
  Förstår era barn vidden av terrorattacken? Skulle dom gjort tummen upp när det riktas en kamera mot dem? Beror troligtvis mer på att det är en kamera riktad mot dem än att folk har dött. Och kvinnan, som mycket möjligt kan vara född i Sverige vad nu det har någon betydelse, är inte heller glad! Vad är det för antagande? Ta bort hela det här nonsens inlägget, det leder oss inte mot en bättre värld.
  Jag önskar er ett bättre fokus i livet. De flesta människor på denna jord är vänligt sinnade. Om ni slutar döma och börjar leva kanske ni märker det.. Ljus hopp och tro på mänskligheten till er!

  Svara
  1. admin Inläggsförfattare

   Sverige har blivit ett mångkulturellt land på bara 40 års tid, men när nu allt fler börjar inse att mångkultur inte fungerar så kommer vi snart att kunna återställa vårt land och folk till hur det ska vara. Det är din kommenter som är en okunnig nonsens-kommentar.

   Svara
 6. anonym

  De flesta är goda och kärleksfulla men inte ALLA och dessa som inte hör till denna kategorin växer till antalet och vill ta över makten globalt! Jag förstår arabiska och hör vad deras ledare predikar med en massa utav efterföljande jubel ifrån stora skaror. Är terrorn i Paris, mellanöstern, afrika, usa, och nu Sverige handlingar utav kärlek menar du Lowe?? Isåfall är det kärlek till “Allah” Jag är själv invandrare och förstår vad min text kan bidra med för konsekvenser mot mig själv i form av fientlighetsförakt och rasism, men jag hör varken till islam eller extremism, tvärtom står jag på motsatt sida och vill sprida budskapet om att sluta vara så naiv, blind och döv. Jag är kristen och står emot dessa terrorister på alla sätt samtidigt som jag i och med detta riskerar att få många skandinavier emot mig eftersom många saknar kunskap och kommer dra alla invandrare över en kam oavsett religion.

  Svara
 7. anonym

  Och förresten, det terroristerna vill ha är öppna dörrar och inte främlingsfientlighet. Hur skulle de annars lika lätt kunna utföra sina dåd?

  Svara
 8. anonym

  Admin, jag har en känsla av att du vill få bort alla invandrare, dvs oavsett religion, ursprung och hur mycket man bidragit till det svenska samhället. Sverige som självt inte varit civiliserat under speciellt lång tid i jämförelse med andra länder så som england, frankrike osv osv har självt sitt ursprung som plundrare, med andra ord vikingar. Istället för att bygga upp sina egna rikedomar så gav man sig ut på långa resor för att mörda och stjäla från andra kulturers rikedomar. Oj så snyggt då! Problemet nu är att många saknar objektiv bedömning, antingen är det “ut med allt” “alla invandrare är terrorister” vilket är fullt lika ignoranta åsikter som “we shall overcome” “kärlek åt alla” mentaliteten.

  Svara
  1. admin Inläggsförfattare

   Jag anser att Sverige tillhör det svenska folket, alltså de etniska svenskarna. Det betyder inte att det inte kan finnas några invandrare alls här, utan bara att det inte får vara så stor invandring som det har varit de sista 40 åren. Om invandringen är så stor som de har varit de sista årtiondena så kommer det att förändra Sverige för all framtid och utgöra ett hot mot det svenska folkets fortlevande.

   Vad gäller vikingarnas historia så är den sannolikt väldigt förvanskat. Vikingarna var inte alls de plundrare de utpekas som och en stor del av det som kallas attacker och plundring var sannolikt en del av ett flera hundra år långt försvarskrig mot kristendomens angrepp på det asatroende Nordeuropa. Kom ihåg att det är segrarna som skriver historien och i fallet vad gäller vikingarna så var det kristendomen som vann.

   Svara
 9. Maga

  Faktum är att dessa terrorister dödar skoningslöst alla som inte håller med dem. Om vi ska titta på antalet flest mördade så är dessa muslimer och Ni borde fråga er varför.

  Sheikh Ahmad bin Zaini Dahlan al-Hasani, som bevittnade kollapsen av den första saudiska staten, säger följande: ”Mohammad bin Abdul Wahhab och hans grupp används för att döma människor (i detta fall muslimer) som otrogna. De legaliserade att döda och stjäla från dem, och de bröt mot Profetens (A) helighet. De har varit tydliga i att betrakta nationen som otrogna sedan 600 år sedan. Den första personen att förklara detta var Mohammad bin Abdul Wahhab som brukade säga: Jag kom till er med en ny religion. Han trodde att islam är begränsad med honom och hans anhängare, medan resten av människor är alla otrogna.”
  Wahhabismen ansåg nästan alla muslimer som otrogna. Det började med sunniter innan någon annan muslimsk sekt. Mohammad bin Abdul Wahhab erbjöd sin tjänst för att märka folk Najd och al-Hijaz som otrogna att legalisera Mohammad ibn Saud och hans söners invasioner, på vilken den första saudiska staten grundades. Nu, son till Al ash-Sheikh återupplivar historien om hans farfar, att erbjuda samma tjänst nu med tanke på iranierna som icke-muslimer. Därför godkänner han brott att döda och rikta dem under rikets regionala konflikter, där det är att rekrytera muslimer att döda muslimer.

  https://www.revolvy.com/topic/Wahhabi%20movement&item_type=topic
  The History of Wahhabism in Saudi Arabia

  Former Ambassador to Saudi Arabia Says ‘Kingdom of Terror’ Spreading Islamism in Europe
  http://www.breitbart.com/london/2017/02/10/former-ambassador-saudi-arabia-spreading-islamism-europe/

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *