Uppsalabor planerar att rensa upp bland gatubarnen

Nättidningen 24uppsala.se har fått information om att det finns en grupp i Uppsala som förbereder sig på att rensa upp runt resecentrum som har tagits över av gatubarnen.

uppsalabor-planerar-rensa-upp-010

Många Uppsalabor har tröttnat på situationen där ett stort antal ensamkommande ungdomar finansierar sitt heroinmissbruk genom att begå brott i centrala Uppsala och vid resecentrum.

stod-donera-swish-013

En kvinna som nättidningen 24uppsala.se har talat med, som vill vara anonym, har sagt att det är dags att myndigheterna börjar agera innan folk börjar ta saken i egna händer.

“Det finns grupperingar som är klara att dra ut och rensa upp runt Resecentrum. Det här har har gått för långt nu och något måste göras. Kolla runt om i stan vad som händer. Folk vågar inte gå hem från stan längre utan är rädda att bli påhoppade.”

Kvinnan berättade att grupperingen består av alla möjliga slags människor, vanliga Uppsalabor och avslutade med orden:

“Vi måste kunna röra oss fritt i vår egen stad.”

Referens

http://24uppsala.se/2017/03/07/avslojar-ett-stort-antal-personer-rustar-ska-rensa-upp-kring-resecentrum/

2 tankar kring ”Uppsalabor planerar att rensa upp bland gatubarnen

  1. admin Inläggsförfattare

   Jag tror ju tyvärr att allt detta om att det ska rensas upp i Uppsala bara är snack. Tyvärr. Jag hoppas dock att det är sant. Så vi får se.

   Om det är ett påhitt så kan det ju dock ändå kanske få en effekt om politiker och andra tror på det och därför börjar förändra saker för att undvika att någon ska ta saken i egna händer.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *