Svart Lucia-pojke

Folkstorm får Åhlens att ta bort sin bild där en svart pojke är Lucia. Mainstreammedia talar om rasism, men sanningen är att det är ett sundhetstecken att så många ilsknade till över förstörandet av vårt samhälle och våra traditioner.

svart-lucia-pojke-ahlens-010

Efter årtionden av steg bakåt visar svenskarna äntligen att det ändå verkar finnas en gräns för vad de tål när det gäller att i juletider behöva se en bild som så tydligt visar hur massinvandringen håller på att förändrar vårt samhälle och hur HBT-agendan förvanskar och förstör våra traditioner. En svart pojke som Lucia var uppenbarligen för mycket för många.

stod-donera-swish-012

Det är inte en slump att Åhléns i år har råkat välja en svart pojke som Lucia och folks ilska är såklart inte riktat mot den lilla pojken, utan mot Åhléns tilltag som de vet är ett led i en agenda som drivs av politiker, organisationer, medier och företag som bland annat  går ut på att övertyga folket om att det inte finns några riktiga svenskar och fylla landet med människor från andra folk och kulturer. Mainstreammedia gör dock allt de kan för att få det att framstå som att ilskan är riktad mot den lilla pojken, vilket såklart är en ren lögn.

Det man får hoppas på är att detta är ett tecken på en verklig vändning och inte bara en reaktion på att förändringarna har gått lite för snabbt och att det som inte gick nu går igenom om några år när hjärntvätten har gått ännu lite längre.

Gällande alla som felaktigt invänder att Lucia ändå inte är en svensk tradition och att den kommer från kristendomen så är det faktiskt så att lussefirandet är en förkristen skandinavisk ljustradition som har med vintersolståndet och julfirandet att göra. Det är kristendomen som under lång tid har försökt att ta över lusse-högtiden genom att placera det helgon vars namn mest liknade vad högtiden kallades över det hela. Alltså på ungefär samma sätt som de har försökt ta över julfirandet genom att placera Jesus födelse under denna tid på året.

Ordet “lusse” kommer från ord som har med ljus att göra och av samma anledning fick den ängel som enligt kristendomen stod närmast gud, ljusbäraren Lucifer, sitt namn.

Allt prat om kristna helgon från Italien, om att en dräng skulle ha varit den första Lucian och annat sådant trams är bara försök från eliten att förvilla det svenska folket och lura oss på våra traditioner.

11 tankar kring ”Svart Lucia-pojke

 1. Stefan Einarsson

  Jag vet inte vad som smakar bättre; kränkta vänstertårar som när Donald Trump vann valet, eller nationalistkränkthetslipande runt julhelgen när “tradisjonerna är hotade”. Det känns liksom varmt i magen. 🙂

  En svart luciapojke! Huve!

  *fniss*

  Svara
  1. admin Inläggsförfattare

   Nej, för du, Stefan, förstår helt enkelt inte problemen med massinvandringen och effekterna det har för ett folk att förlora sina traditioner och sin kultur.

   Svara
  2. Tobias Ekberg

   Ja fnissa du bara, du är säkert en sådan som mer än gärna upplåter Island till sådana där, skulle inte förvåna mig.
   Den där “Lucian” på bilden äcklar mig liksom sådana som dig.

   Svara
 2. Stefan Einarsson

  Dude. Jag är från Island. Jag kan läsa 1000-åriga nordiska böcker och förstå dem för att jag pratar i princip det språk som pratades då. Du har verkligen ingen aning i jämförelse. 🙂

  Tror du verkligen att jag inte fattar det här med kulturbevarelse?

  Det är er korkade jävla “blodmystik” som är helt ute och cyklar.

  Svara
  1. admin Inläggsförfattare

   Nej, jag tror faktiskt inte att du förstår det. Det handlar inte om man kan läsa eller inte. Det finns många så kallade “smarta personer” och välutbildade människor som kan rabbla allt möjligt utantill som inte förstår mycket av sådant som borde vara självklart för alla.

   Sedan så håller inte jag på med någon “blodmystik”, utan det är enkel genetik allt handlar om.

   Svara
  2. Morningstar

   Hur många tror du kommer förstå ditt unikt bevarade ålderdomliga språk när ni islänningar har blivit utblandade med rasfrämlingar? Vad jag har förstått så är det inte tillåtet att ta in låneord i isländskan, vilket är just orsaken till att ni har lyckats bevara det. Dom rasblandade är mer intresserade av hip-hop och Scarface än att bevara språket. 50 år från nu så kommer isländskan vara förändrad till oigenkänlighet, om den ens existerar. Rashybriderna eller rasfrämlingarna kommer inte ha något intresse av att bevara ert unika språk. Har du svårt för att tro detta, så kom gärna med exempel på vilka svenska eller isländska kulturyttringar som rasfrämlingarna ägnar sig åt.

   Svara
  3. Maria

   På tal om Island hur kan det komma sig att ni inte har några Etiopiska flyktingar där och att alla är släkt i minst sjätte led?

   Svara
 3. Stefan Einarsson

  Jag menar snarare att på Island så tar man det där med kulturellt arv på allvar, att Island mer eller mindre är Nordens urhistoriska kulturdatabas. Lite så.

  Kulturella säruttryck är värda att bevara. Däremot så är jag föga övertygad om att kulturbevarelse är en existensiell fråga för något slags genetiska särarter.

  Finns det någon gedigen forskning som jag missar? Finns det särskilda kulturella alleler i olika genomer? Rör det sig om några sannolika epigenetisks uttryck, utlösta av kultur/miljöfaktorer?

  Så här ser min fördom om vad du syftar på för genetisk forskning: Det kanske rör sig om att man har gjort en överslagsbedömning om en viss kort uppsättning alleler som avser just specifika etniska variationer. Sen så är det förmodligen inte så svårt att approximera särskilda markörer som förekommer tillräckligt ofta, eller så pass ofta att man tagit ett kategoriseringsbeslut utifrån det, som man senare använder som en ungefärlig (eller noggrann) “rasidentifiering”.

  Jag tror (och rätta mig om jag har fel), att det där med ett folks koppling till land och kultur, mer har varit ett ideologiskt sociologi-konstruerande, baserad på specifika historietolkningar där man jämfört vissa mönster genom historien; och sedan applicerat det ovanpå den genetiska marköridentifieringen – utan att på något konkret sätt koppla det socialvetenskapliga till fenotypiska genuttryck av något slag. Jag har eventuellt fel i något konkret antagande, rätta mig gärna. Marxisterna gillar göra liknande saker, att använda utvalda historiska episoder för att etablera “vetenskapliga” sanningar, även om de inte kopplar det till just genetiska markörer.

  Hur tänker ni?

  Svara
  1. Maria

   Tja vi tänker väl som så att nordgermaner faktiskt finns på riktigt och att raser har utvecklats på geografiska platser som att det var nordgermaner som inte gillade norska kungen och flydde till Island och befolkade den ön på 900-talet och har varit väldigt restriktiva med invandring sen dess ni tar inte ens tillbaka en islandshäst som lämnat landet.

   Kulturer utvecklas också på geografiska begränsade ytor så det går hand i hand med ras, sen är det de som bor i ett land som bestämmer över sin kultur och har rätt att kritisera uttryck man inte tycker om.

   Svara
  2. Tobias Ekberg

   Är man inte vit är man varken islänning, svensk eller europe överhuvudtaget så ta du och dra åt helvete!

   Svara
 4. Stefan Einarsson

  Morningstar:

  Det där är lite bättre argument. Du har säkert rätt i att det kan gå den vägen, och att det kan ha söndrande sociala konsekvenser.

  Jag ska tänka lite på det där.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *