Utslagen med 3,3 promille i blodet när syriern våldtog henne

Ännu en ung svensk kvinna har våldtagits av en arab. Denna gång liggandes utslagen på den kalla hårda marken på en parkeringsplats med 3,3 promille alkohol i blodet. Har vi inte fått nog av detta nu? När ska du börja göra något?

Text: Tobias Lindberg 2016-11-23

blaogd-012

Tidigt på lördagsmorgonen den 10 september avbröt vittnen vad de tyckte hade sett ut som en våldtäkt på en parkeringsplats på Havstenavägen i Skövde. Det ena vittnet hade sett den misstänkte syriske gärningsmannen ligga med byxorna neddragna över en kvinna och göra “juckande rörelser”. När det ena vittnet hade skrikit åt gärningsmannen så hade han svarat att kvinnan var han flickvän och att allt var lugnt, vilket de inte hade trott på och därför larmade polisen.

När polisen knappt 10 minuter senare kom till platsen var kvinnan fortfarande helt avdäckad och den syriske mannen som tills dess hade stått kvar på platsen och vad det verkar som försökt ringa dit sina kompisar grips för våldtäkt. Troligtvis hade vittnena sett till att den syriske mannen inte kunde fly från platsen.stod-donera-swish-012

På sjukhuset kontrolleras hur berusad kvinnan var och Rättsmedicinalverket kom fram till att hon med stor sannolikhet vid tidpunkten för våldtäkten hade runt 3,3 promille alkohol i blodet.

Allt detta och lite till framkommer av dessa sidor av förundersökningsprotokollet:

https://minfil.org/oawaqcbab3/20161123082136137.pdf

Enligt sjukvården uppfattar man vid 3,0 promille generellt inte längre vad som sker och är på gränsen till medvetslöshet:

http://riddargatan1.se/fakta

Det gjordes även tester som senare analyserades på Nationellt forensiskt centrum vilka påvisade rester av sperma från den misstänkte syriske gärningsmannen på och/eller i den våldtagna kvinnan och på kvinnans klädesplagg samt sekret/DNA från henne på den misstänkte gärningsmannen. Merparten av resultaten visade högsta möjliga säkerhet (+4) för att det var den syriske gärningsmannens DNA, vilket innebär att det talar extremt starkt för att det är gärningsmannens DNA.

Det testades även för berusning och droger på den misstänkte syriske gärningsmannen. Resultatet för berusning visade att han inte alls var lika full som den våldtagna kvinnan, utan hade bara någonstans mellan 0,78 och kanske som högst 1,1 promille alkohol i blodet. Resultatet för droger visade att han hade rester av en cannabismetabolit i urinen, men inga spår av THC i blodet, vilket gör det troligt att han inte hade använt cannabis under kvällen för våldtäkten, men kanske dagarna eller någon vecka innan.

Allt detta framkommer av dessa sidor i förundersökningsprotokollet:

https://minfil.org/07y7qdb4b2/20161123154636979.pdf

Några tankar.

Folk måste börja inse att det inte längre går att leva på samma sätt som det gjorde i Sverige för något eller några årtionden sedan. Förändringen till det sämre går så snabbt nu. Ja, det våldtogs kvinnor även förr, även av svenska män, men inte på långa vägar i den här utsträckningen, inte som nu när mångkulturen verkligen har kommit till vårt land.

Kvinnor kan inte längre vara allt för fulla på fester, på stan eller i främlingars sällskap. Det har såklart aldrig varit en bra idé, men att göra det nu idag när så många från Mellanöstern och Afrika lever i vårt samhälle gör riskerna på tok för höga.

Den unga kvinnan som blev våldtagen är av svensk eller nordeuropeisk etnicitet. Så som det nästan alltid är bland de som blir våldtagna. Visst beror det dels på att svenska kvinnor och flickor lever och är ute på ett annat sätt än kvinnor och flickor från andra folkslag och kulturer, men lura inte er själva med att det bara beror på detta, utan det beror även på att det är riktat mot oss svenskar och européer. Både vålds- och sexualbrott är i allt högre utsträckning speciellt riktat mot vita människor över hela världen och så är det även här i Sverige.

Våra hemländer håller på att tas över och förgöras. Vakna! Det är en global elit som orkestrerar detta. Bekämpa dem!

Till alla som läser detta och är trötta på det som sker. Organisera er! Hela lösningen ligger i detta. Att vi organiserar oss och gör något. Gå med i den grupp eller organisation som ni tror bäst kan lösa problemen vi står inför. Gör det nu!

Kämpa! Striden för att skydda de våra och återta vårt fädernesland börjar nu!

Referenser

Här är åtalet och i det framgår det bland annat att den misstänkte är syrisk medborgare och att han förutom att ha våldtagit denna kvinna även tidigare på kvällen på en fest hade ofredat henne och en annan kvinna sexuellt:

https://minfil.org/73meqdbbb2/Skaraborgs_TR_B_3098-16_Aktbil_33.pdf

Här är protokollet från häktesförhandlingen:

https://minfil.org/pdD2o7b0bf/Skaraborgs_TR_B_3098-16_Beslut_under_r_tteg_ng_2016-09-13.pdf

Den syriske mannen förnekar gärningen, men om han döms skyldig till brottet så är minimistraffet två års fängelse.

Enligt Skaraborgs Allehanda skulle mannen och kvinnan ha varit på samma fest och därmed troligtvis inte helt obekanta med varandra.

http://sla.se/skovde/2016/09/13/man-haktad-for-valdtakt

I Skövde Nyheter säger en polis att kvinnan och den syriske mannen var ytligt bekanta.

http://www.skovdenyheter.se/article/man-begars-haktad-for-valdtakt/

Skaraborgs Allehanda utelämnar dock som nästan all mainstreammedia att den misstänkte mannen är syrisk medborgare och skriver istället bara att han är “hemmahörande i Skövde”, vilket felaktigt får många att undermedvetet anta att det kanske kan ha varit en svensk som hade våldtagit någon.

Denna bild av en av parkeringsplatserna längst Havstenavägen valde Skaraborgs Allehanda att ha med i sin artikel. Kanske var det här den misstänkta våldtäkten skedde? Området är ett invandrartätt höghusområde.

valdtakt-havstenavagen-skovde-010

Här är Flashback-tråden om denna våldtäkt:

https://www.flashback.org/t2761753

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *