Svart man onanerade inför joggande kvinna

En kvinna som var ute och joggade vid 17-tiden en söndagseftermiddag i juli blev plötsligt ikappsprungen av en man som drog ner byxorna och började onanera inför henne. Lokala mainstreammedier rapporterade om händelsen, men utelämnade såklart viktiga delar av signalementet, vilket dock inte Informationskriget.se gör. Mannen var från Afrika och är därmed troligtvis en av etablissemangets nyanlända kelgrisar.

Text: Tobias Lindberg 2016-10-10

svart-man-onanerade-infor-joggande-kvinna-010-fb-anpassad

svart-man-onanerade-infor-joggande-kvinna-011Hela händelsen utspelade sig söndagen den 24 juli på en ganska trafikerad gångväg-/cykelbana i Ludvika. Kvinnan skrev på Facebook om vad hon hade råkat ut för bara ett par timmar senare och gjorde daagen efter en polisanmälan. [1][2]

Mindre än två dygn tidigare, på natten, hade en kvinna blivit gruppvåldtagen vid området runt Magnetbacken och Grottvägen av två män som vå, vilket är väldigt nära platsen där den svarta mannen ofredade den joggande kvinnan. Där var det två män som drog in en kvinna som var påväg hem i en liten skogsdunge där de våldtog henne.

stod-donera-swish-012

Nästan exakt fyra år tidigare, under juli 2012, var det en man med ett väldigt likartat signalement som vid två olika tillfällen blottade sig för två olika platser på nästan exakt samma plats som mannen som blottade sig nu i år. [3]

Referenser

[1] http://www.dt.se/dalarna/ludvika/polisen-fortsatt-fortegna-om-signalement-kring-sexualbrotten-i-ludvika

http://archive.is/pYMDZ

[2] https://www.facebook.com/pernilla.enberg/posts/10154325226383058

http://archive.is/T806F

[3] http://www.dt.se/dalarna/ludvika/polisen-soker-fortfarande-blottaren

http://archive.is/tSs5v

6 tankar kring ”Svart man onanerade inför joggande kvinna

  1. admin Inläggsförfattare

   Perry: Jo, det stämmer, men den artikeln är från 2012 och gäller inte samma händelse och gäller kanske inte heller samma gärningsman. Nu i år så undvek de mainstreammedier som rapporterade om detta helt att nämna något som kunde avslöja etniciteten på mannen som ofredade kvinnorna.

   Svara
 1. Lingonet

  Undrar hur länge till media/polis kommer använda sig av kodorden “förtegna om signalement” innan de fattar att VI VET.

  Svara
  1. admin Inläggsförfattare

   Jag tror media kommer att fortsätta ända tills de flesta har slutat att läsa och bytt till andra medier.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *