Massinvandring

Ett enormt problem är att de flesta människor, speciellt de som politiskt står till vänster, inte verkar ha koll på fakta när det gäller hur invandringen påverkar vårt lands demografi. De går runt i en låtsasvärld och tror en massa saker. Såklart att utvecklingen inte oroar en om man hoppar runt på rosa fluffiga moln i sin egna lilla mysiga fantasivärld hela dagarna. Så här ser dock verkligheten ut, om invandringen tillåts fortsätta på samma sätt som den har de senaste årtiondena, alltså om ingen motreaktion sker, så kommer etniska svenskar vara i minoritet i Sverige någon gång mellan 2041–2053. Räknar man på den yngre befolkningshalvan 0–44 år så sker det redan ungefär 2031. Redan under december 2015 hade 29,5 procent av befolkningen någon form av utländsk bakgrund och ungefär hälften av dessas bakgrund är utomeuropeisk.

Text: Tobias Lindberg 2016-08-31

massinvandring-diagram-text-010-fb-anpassadAllt detta, med siffror och resonemang, kan den som vill läsa mer om på Affes statistikblogg:

https://affes.wordpress.com/2015/03/28/folkutbytet-accelererar/

Jag har förresten räknat på detta själv och vet att siffrorna som Affes statistikblogg redovisar är korrekta.

Den som inte litar på mig eller på Affes statistikblogg kan alltid läsa vad mångkulturförespråkaren och Expo-grundaren Tobias Hübinette skriver om detta:

https://tobiashubinette.wordpress.com/2016/04/13/demografi-utrikesfodda-mangfald-det-nya-sverige/

En del verkar tro att det är hundratals år det handlar om innan svenskarna är en minoritet i sitt eget land, men det stämmer inte, utan det handlar om endast några få årtionden.

På bara 40 år har vi gått från att någon procent av Sveriges befolkning hade någon form av utländsk bakgrund till att nästan 30 procent (29,5 %) av befolkningen har det idag . En enorm förändring som har inträffat på ett par generationer. Om ytterligare några få årtionden så utgör de med utländsk bakgrund alltså majoriteten.

I december 2015 hade lite drygt 29,5 procent av Sveriges befolkning någon form av utländsk bakgrund. Ungefär 17 procent var födda i utlandet och ungefär 5 procent var någon form av andra generationens invandrare. Ungefär hälften av alla dessa har utomeuropeisk bakgrund.

stod-donera-swish-012

Det som verkligen är viktigt att hålla reda på är när de i barnafödande ålder består av en majoritet med utländsk bakgrund, vilket troligtvis sker 2031 eller lite tidigare. Eftersom de med utländsk bakgrund har högre barnafödande än etniska svenskar så finns det ingen återvändo efter att detta sker, utan då kommer det bara fortsätta snabbare och snabbare i samma riktning. Den stora andelen äldre som finns då och som framförallt består av etniska svenskar kommer trots sitt stora numerär att vara oväsentlig i praktiken eftersom det är unga människor som formar samhällen, som föder barn och som utkämpar striderna.

Allt detta kommer att ske om det som pågår idag tillåts fortsätta. Sätter vi stopp för det så kan dock framtiden bli helt annorlunda.

Här har jag tagit fram lite siffror, tabeller och diagram som åskådliggör hur otroligt stor förändringen har varit de senaste 10 åren.

befolkning-002-utlandsk-resp-svensk-bakgrund-2005-och-2015-tabell

Den tabellen kan ni hitta här:

http://www.statistikdatabasen.scb.se/sq/17339

Här är ett diagram som visar hur mycket befolkningen med utländsk bakgrund ökade mellan 2005–2015.

befolkning-004-utlandsk-bakgrund-2005-och-2015
Det diagrammet kan ni hitta här:

http://www.statistikdatabasen.scb.se/sq/17343

Här är ett diagram som visar att den del av befolkningen med svensk bakgrund har minskat något mellan 2005–2015.

befolkning-006-svensk-bakgrund-2005-och-2015

Här kan ni hitta det diagrammet:

http://www.statistikdatabasen.scb.se/sq/17340

Då det inte på ett bra sätt gick att föra samman dessa tabeller på SCB:s statistikdatabas så gjorde jag det själv för att ni enkelt ska kunna se hur otroligt mycket den delen av befolkningen som har utländsk bakgrund ökar.

befolkning-010-utlandsk-resp-svensk-bakgrund-2005-och-2015

År 2005 hade 2.050.068 av Sveriges befolkning utländsk bakgrund på en total befolkningsmängd på 9.047.752 personer och 2015 hade den siffran ökat till 2.911.861 på en total befolkningsmängd på 9.851.017. Det innebär en ökning på 861.793 på 10 år, vilket ger en genomsnittlig ökning 86.179 per år.

År 2005 hade 6.997.684 av Sveriges befolkning svensk bakgrund och 2015 hade den siffran sjunkit till 6.939.156. Det innebär en minskning 58.528 på 10 år, vilket innebär en genomsnittlig minskning på 5.852 per år.

Hela ökningen av Sveriges befolkning från ungefär 7 miljoner till dagens nära 10 miljoner beror alltså på invandring.

Vidare är det viktigt att förstå att det även bland de som enligt statistiken räknas som att de har svensk bakgrund finns en rätt stor andel som inte är svenskar eftersom t.ex ett par som kom hit på 80-talet eller tidigare kan ha fått barn som föddes i Sverige som nu har hunnit växa upp och börjat få egna barn och dessa barnbarn räknas då i statistiken som att de har svensk bakgrund, trots att de rent genetiskt rakt igenom är icke-svenskar eller till och med icke-européer.

Visst har massinvandringen in i Sverige minskat nu under 2016, speciellt jämfört med förra året, men även jämfört med åren innan, men det finns ingenting som tyder på att den styrande eliten kommer att avbryta sin plan att göra Europa multikulturellt, bara för att de lugnar ned det hela tillfälligt så innebär det inte att vi är säkra. Nästa månad eller nästa år kan det dra igång igen. Ser man på längre tidsperioder, årtionden, så är trenden tydlig och om den får fortsätta så kommer Europa snart att upphöra att vara Europa. Bara namnet kommer att vara det samma.

att-gora-001Här kan ni läsa vad som måste göras för att stoppa denna utveckling, då det nämligen inte räcker med att stoppa massinvandringen, utan att även repatriering måste ske:

http://www.informationskriget.se/2016/02/09/vad-som-maste-goras/

10 tankar kring ”Massinvandring

 1. Peter

  Man ska heller inte glömma att många svenskar och även människor med invandrarbakgrund, framför allt från Västeuropa, förmodligen kommer att lämna landet under de kommande decennierna, såvida vi inte får en helomsvängning i invandrings- och flyktingpolitiken. Det kommer i stor utsträckning att handla om välutbildade människor, med undantag av kulturmarxisterna, som är attraktiva på andra länders arbetsmarknad.

  Sverige har alltså alla “möjligheter” att bli ett mer eller mindre socialistiskt U-land om bara några decennier. Dessutom väntar islamisterna i bakgrunden och när de har blivit tillräckligt många så kan det vara dags för dem att ta över …

  Svara
  1. admin Inläggsförfattare

   Ja, risken för detta är stor om inte massinvandringen stoppas snart. Jag känner mig dock rätt övertygad om att det snart kommer att komma en ordentlig motreaktion.

   Svara
   1. Peter

    Jag tvivlar på att något radikalt kommer att hända. Det som kan hända är att våldet kommer allt närmare medelklassens bostadskvarter och att det blir svårare och svårare för medelklassen att placera sina barn i relativt MENA-fria skolklasser. När det inte längre går inleds nog den stora emigrationsvågen.

    Tyvärr har svensken blivit alldeles för bekväm och för hjärntvättad av staten (läs: Socialdemokraterna) under alltför många år. Trots att svensken gnäller över sina politiker och myndigheter då och då, så tror fortfarande alltför många svenskar att staten är god och att politikerna vill oss väl. Det värsta är att Alliansen, i sin iver att ta avstånd från Sverigedemokraterna, inte agerar opposition, utan har mer eller mindre anammat samma kulturmarxistiska diskurs som de Rödgröna. Undantaget är synen på skatterna. Å andra sidan var skatterna mycket lägre på sextiotalet än vad de har varit under de år då Alliansen styrt.

    När jag ser hur barn blir totalt hjärntvättade i kulturmarxism via medier och skolan så inser jag att det nog är kört trots allt. En tredjedel av dagens unga människor är i och för sig varken white trash eller vänster(extremister), men det är nog människor i denna kategori som kommer att välja att lämna landet.

    Svara
    1. admin Inläggsförfattare

     Ja, jag ser också samma mönster och riskerna är stora att många kommer att lämna landet, men som jag svarade på din tidigare kommentar, du kan läsa vad jag skrev där, så tycker jag att det är fel och vore djupt olyckligt om folk lämnar Sverige istället för att börja kämpa. Organisera sig och kämpa. Visst ser det illa ut idag, men ingenting är för den skull kört.

     Svara
     1. Radovan

      Jag tror inte att vi kommer att se någon emigrationsvåg eftersom det nästan inte finns någonstans att emigrera. I Frankrike, Holland, Belgien, Tyskland och UK ser det lika illa ut som i Sverige. I Italien hjälper t o m flottan MENA-migranterna att flöda in i landet. I Aten skapas nya no-go-zoner varje vecka. I USA skär regeringen ner på allt stöd till gränspolisen, så migranter flödar in i södra USA och våldet och kriminaliteten där ökar explosionsartat.

      Vad finns kvar? Möjligen Australien och östeuropa.

     2. admin Inläggsförfattare

      Radovan: Precis, det ser nästan lika illa ut över hela västvärlden, så egentligen finns det knappt någonstans att fly till och även om det gör det så är risken stor att det kommer att gå likadant där bara att det är lite fördröjt jämfört med hur det är nu i Sverige. Så, det enda som egentligen är ett alternativ är att stanna där man är och kämpa.

    2. Morningstar

     Jag bryr mig inte om hur välutbildade dom är. Dom nya länderna borde skicka hem dom igen omedelbart. Av den enkla anledningen att hjärntvätt inte går över av sig själva och framför allt tar det tid att avprogrammera sådana människor. I annat fall kommer dom bara att fortsätta att rösta på liknande partier i sina nya hemländer. Så att folk emigrerar kommer inte att lösa någonting. Bara att hjälpa till att nya länder förfaller.

     Svara
  2. admin Inläggsförfattare

   Sedan så är jag väldigt emot detta med människor som pratar om att de ska lämna Sverige för att det har börjat bli så dåligt. Sverige är ju vårt hemland, om något är dåligt eller om utvecklingen är på väg åt fel håll, ja då engagerar man sig, då kämpar man för att göra saker och ting bättre, för att återställa ordningen. Man flyr bara inte iväg med svansen mellan benen

   Svara
 2. Berra

  Jag tror att om vi förbjuder import av hallalkött så drar det många härifrån. Skulle vara en bra början iallafall.

  Svara
  1. admin Inläggsförfattare

   Japp, jag tror att vi bör ta alla sådana steg som vi kan. Förbjuda halalkött är en sak. En annan sak skulle kunna vara att förbjuda slöja. Sedan såklart att strypa bidragssystemen drastiskt eller totalt och kräva att de som ska stanna ska kunna försörja sig själva och sina barn. Bäst vore förstås att få stopp på massinvandringen och påbörja repatriering av det flesta invandrarna i vårt land, men tills dess är alla sådana här mindre saker man kan göra i alla fall ett steg i rätt riktning.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *