Amerikansk UD-talesman i skrattanfall när “insyn och demokrati” nämns

talesman-staten-hysteriskt-skrattaanfall-insyn-demokrati-001En talesman för det amerikanska utrikesdepartementet, Mark Toner, bryter ut i ett okontrollerat skrattanfall när han hälsar de närvarande reportrarna välkomna med orden “Välkomna till denna tillställning präglad av insyn och demokrati”. Se filmklippet här nedanför.

stod-011

Här rapporterar RT och Infowars om detta:

https://www.rt.com/usa/354710-state-dept-media-transparency/

http://www.infowars.com/video-state-dept-spokesman-laughs-at-mention-of-transparency-and-democracy/

Pressträffen gällde visserligen utbetalande av lösensummor till andra länder för amerikanska fångar, ett ämne som är hemligare än de flesta andra, men att en talesperson för utrikesdepartementet bryter ut i skratt vid tanken på utrikesdepartementet tillsammans med värden som “insyn och demokrati” är ändå rätt uppseendeväckande.

Senare ursäktade han sig och skyllde skrattanfallet på att han snart skulle ha semester. Frågan är om Mark Toner kommer att ha ett jobb att komma tillbaks till efter sin semester.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *