Nyhetstips och kommentarer 2016-08-05

informationskriget-nyhetstips-och-kommentarer-001I en väldigt bra artikel i den norska tidningen”Dagbladet” beskrivs den nuvarande situationen i Sverige som det tillstånd som de norska politikerna fruktar.

 Vi får träffa personer som den svenska polisen Martin Hero som varje dag vid den polisinsats som har döpts till “Frontlinjen” kämpar för att hålla det svenska välfärdssystemet flytande genom att minska inflödet av nykomlingar och den 29-årige yrkeskriminelle “Dragan” som efter en 20 år lång karriär i Malmös undre värld nu planerar att dra sig tillbaks.

Martin Hero berättar att han oroar sig för att samtidigt som de jobbar med detta så tar det resurser som behövs till kampen mot den organiserade brottsligheten.“Dragan” berättar att den verksamhet som han är en del av, i vilken när han stod på toppen av sin “karriär” använde sig av 58 mobiltelefoner och hade 180 fotsoldater under sig för att sköta sina affärer, bara blir mäktigare och mäktigare ju fler nykomlingar som väller in i landet.

——————————————–

Polisens Facebooksida “Doktorn” som skrev att ensamkommande bara stod för 1 % av sexbrotten på festivalerna har nu fått dra tillbaks sitt uttalande då det inte stämde.

http://nyheteridag.se/polisen-gav-felaktig-statistik-om-sexbrott-pa-festivaler-backar-efter-kritik/

———————————————–

stod-011

—————————————————–

Ny gruppvåldtäkt. I Luleå denna gång, under natten till tisdagen och det verkar som att det var två gärningsmän. Det lär ju inom kort komma fram vilken nationalitet det var på dessa två gärningsmän.

http://www.svt.se/nyheter/lokalt/norrbotten/tva-personer-anhallna-for-misstankt-valdtakt

————————————————

Japp, här kommer så bilderna som visar att det inte alls var någon attack från Nordisk Ungdom (NU) mot Pride-paraden, utan att de precis som NU hela tiden hävdade bara ställde upp bredvid paradvägen med en banderoll med orden “Värna kärnfamiljen”, vilket gjorde att rabiata pride-parad-deltagare gick till attack och fick hjälp av pk-poliser.

Vänstergrupper får stå helt intill vid tillställningar som Folkets demonstration med skyltar skrikandes ut sitt hat, men nåde den som vågar ställa sig bredvid vänstergrupper och HBTQ-grupper och värna kärnfamiljen.

———————————————

Mycket bra text av Lars Bern där han förklarar varför DN:s medicinreporter har fel när hon påstår sådant som att vacciner generellt är säkra, att det finns belägg för att Zika-viruset orsakar mikrocefali och att cancer bäst botas med de konventionella cellgifterna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *