Uppföljning på de sexuella ofredandena i Nässjö

I vart fall en vanlig mainstreamtidning nämner, gällande att flickor och kvinnor blir sexuellt ofredade och tafsade på i Nässjö, det faktum att det är ett stort arabiskt gäng som verkar bestå av både ungdomar och män som utför dessa. Tyvärr har polisen lagt ned utredningen vad gäller det sexuella ofredandet som den vuxna kvinnan blev utsatt för i fredags, men utredningen gällande de sexuella ofredandet och tafsandet på de två 13-åriga flickorna i onsdags pågår fortfarande. Red Ice TV har gjort ett sevärt filmklipp om dessa händelser.

Text: Tobias Lindberg 2016-08-03

nassjo-central-001Vetlanda-Posten skriver om händelsen där två 13-åriga flickor hade blivit sexuellt ofredade och trakasserade av ett gäng araber i onsdags. Att det handlar om ett gäng araber framgår av att det faktiskt står i artikeln att flickan som de ofredade sexuellt och tafsade på nämner att de talade arabiska. Artikeln är arkiverad här om utifall de skulle ändra på eller ta bort den. Bra att i varje fall någon av de vanliga mainstreammedierna vågar nämna vad det är det handlar om.

I artikeln framhålls särskilt det faktum att ingen människa ingrep för att hjälpa den 13-åriga flickan trots att det var på eftermiddagen och många andra fanns i närheten.

I en annan artikel nämns att polisen fortfarande arbetar med utredningen gällande fallet där de 13-åriga flickorna hade blivit sexuellt ofredade under onsdagen. Artikeln är arkiverad här.

Utredningen för fallet där en kvinna, Rosa Vidarsdottir, hade blivit sexuellt ofredad mitt på dagen under fredagen har dock lagts ned av polisen, då det enligt dem saknades spaningsuppslag. Detta skrev Informationskriget.se om i måndags och igår på tisdagen.

stod-011

Red Ice TV gjorde ett bra reportage om det sexuella ofredandena i Nässjö.

Referenser

http://www.vetlandaposten.se/article/unga-flickor-blev-ofredade/

http://archive.is/4joGb

http://www.vetlandaposten.se/article/polisen-om-ofredandena/

http://archive.is/4biae

http://www.informationskriget.se/2016/08/01/tidning-formildrar-arabiskt-gangs-sextrakasserier/

http://www.informationskriget.se/2016/08/02/red-ice-rapporterar-om-sexuellt-ofredande-i-nassjo/

https://youtu.be/APXZdawISXU

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *