Utländska män gick till attack mot flickor på antirasistisk festival

utlandska-man-gick-till-attack-mot-flickor-pa-antirasistisk-festival-001Japp, även vid Peace & Love-festivalen i Borlänge är det alltså utländska män som har begått de sexuella övergreppen och flera av övergreppen har varit Taharrush-liknande och alltså skett genom att en klunga av äckliga jävlar har omringat en tjej och tafsar på henne eller ännu värre.

Fria tider rapporterar:

“En anmäld våldtäkt, ett misstänkt våldtäktsförsök och en rad fall av sexuella ofredanden. Så lyder polisens facit efter festivalen Peace & Love i Borlänge. Tre män greps men släpptes eftersom de uppgav sig vara minderåriga.

– De beskrivs som utländska män, säger polisen Stefan Dangardt om gärningsmännen.”

http://www.friatider.se/utl-ndska-m-n-gick-till-attack-mot-flickor-p-antirasistisk-festival

stod-011

Här nedanför kan ni läsa vad jag tidigare i två blogginlägg har skrivit om det som nyligen inträffade på Bråvallafestivalen i Norrköping och festivalen Putte i parken i Karlstad.

Invandrare gripna för sexualövergrepp vid festivalerna
sexuella-overgrepp-festivaler-001-litenFem våldtäkter, ett våldtäktsförsök och upp till 16 sexuella ofredanden anmälts från Bråvalla-festivalen och 30 sexuella ofredanden från “Putte i parken-festivalen” i Karlstad. Så mycket bara den senaste veckan. Detta är inte normalt. Så här var det inte tidigare, innan massinvandringen. Det är tydligt vad det är som pågår. Det vi ser är fenomenet “Tahartush” som har kommit till Sverige. Massövergrepp av mobbar. Våldtäkter och sexuella övergrepp utförda av gäng av män och killar från arabvärlden. Efter Köln blev Europa medvetna om fenomenet, men eftersom det var det vinter, en period då sexualbrottsaktiviteten alltid är låg, så blev medvetenheten bara teoretisk. Nu när det är sommar däremot så kommer vi att få lära oss vad “Taharrush” innebär i praktiken och inse hur stort föraktet mot vårt samhälle och våra kvinnor verkligen är hos många av de nyanlända. Allt  detta för att vi har tillåtit massinvandringen. Det finns dock tid att vända detta bara blir medvetna om och erkänner problemet samt om vi inser att det är vi svenska män som måste kliva in och stoppa detta, om vi börjar visa hur det går för de som angriper våra kvinnor, då polisen och myndigheterna så uppenbart inte klarar av att hantera situationen och om någon ens blir gripen och fälld så är de milda straffen mest en förolämpning mot offren.
http://www.informationskriget.se/2016/07/02/invandrare-gripna-for-sexualovergrepp-vid-festivalerna/

Sexövergreppen på festivalerna – En uppdatering
festival-putte-i-parken-001Under helgen bekräftade Karlstadpolisen något som de i det politiskt korrekta Sverige egentligen inte får säga, att de som tafsade på unga tjejer på festivalen “Putte i parken” var invandrare och att de enda två som hittills hade gripits var så kallade “ensamkommande”. Att något sådant kunde komma fram berodde sannolikt på att vanliga, ärliga och hårt arbetande poliser gjorde sitt jobb och beskrev läget som det faktiskt var. Så kan det bli när det är helg och myndigheternas karriärister och etablissemangets påläggskalvar är lediga. På måndagen var det svenska myndighets-, media- och politikeretablissemanget åter på plats och arbetade hårt för att återställa skadorna som hade orsakats den hårt tillrättalagda verklighetsbeskrivning som de i vanliga fall, utan några störningar, brukar kunna portionera ut till folket.
http://www.informationskriget.se/2016/07/05/sexovergreppen-pa-festivalerna-en-uppdatering/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *