Barnutflykt till Liseberg

En av många idag klassiska bilder som på ett bra sätt illustrerar det vansinne som nu råder i Sverige, då myndigheter godtar vuxna människors uppenbara lögner om sin ålder och registrerar dem som barn, är denna bild från Röda korset i Mariestad, samma  organisation som på ett lokalt nationaldagsfirande förklarade att den närvarande publiken och alla andra svenskar är bortskämda som inte tar emot fler asylsökande än vad vi gjorde förra året.

Text: Tobias Lindberg 2016-07-12

ensamkommande-liseberg-roda-korset-mariestad-001

Bilden på Röda korsets sida är förövrigt arkiverad här om utifall Röda korset en dag skulle råka inse att denna bild inte är bra reklam för deras arbete och försöka ta bort den. Det kommer de inte lyckas med.

När man tittar på bilden så ser man tydligt att flera av de nyanlända på bilden, kanske till och med alla, är vuxna män och hade man inte vetet hur tokigt allt idag är i Sverige gällande vilka som blir registrerade som barn så hade man helt självklart tänkt att mannen med den vita kepsen, han som sitter nr. 4 från vänster, i varje fall är en handledare eller något sådant, då han så uppenbart inte är ett barn, men vet man som sagt hur tokigt det är i Sverige idag så skulle det faktiskt kunna vara så att även han ska föreställa ett ensamkommande barn. Mig veterligen har det inte slagits fast någonstans på nätet att han inte räknas som ett av de ensamkommande barnen.

stod-011
Här kan ni se filmklippet där ordföranden för Röda korset i Mariestad, C-G Lundström, vid ett lokalt nationaldagsfirande kallade publiken och alla svenskar “bortskämda” för att vi inte tog emot ännu fler asylsökande än vad vi gjorde 2015.

https://youtu.be/JGJ2XDj-ako

Lägg nu det på minnet att det bl.a är Röda korset har deltagit i detta förräderi mot det svenska folket, att det var Röda korset som låtsades att det var barn som de åkte med till Liseberg den där dagen och att det var Röda korset och deras ordförande C-G Lundström som på vår nationaldag av alla dagar kallade oss alla bortskämda samtidigt som de hade lagt upp ett program med tal och sånger som till övervägande del handlade om massinvandring, som hade ett upplägg som var avsett att ge oss dåligt samvete och som avslutades med att de närvarande fick se ett långt uppträdande med arabisk dans, framfört av den lokala Arabiska föreningen, fast än nationaldagen egentligen enbart borde handla om svensk kultur, svenska traditioner och svensk historia.

Den som vill se och läsa en hel kavalkad av bilder och artiklar liknande den från Röda korsets “barnutflykt” till Liseberg, som borde vara påhittade historier, men som tyvärr är sanna berättelser i dagens galna Sverige, rekommenderas att ta del av detta inlägg från bloggen Toklandet.

Referenser

http://kommun.redcross.se/mariestad/vart-arbete/

http://archive.is/ZT24f

https://youtu.be/JGJ2XDj-ako

https://toklandet.wordpress.com/2015/10/24/bedrageriet-mot-skattebetalarna-mangmiljonbelopp-forsvinner-varje-dag/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *