Trygga zoner ska stoppa tafsandet

Antalet anmälningar om sexuella ofredanden och övergrepp vid festivaler har ökat kraftigt, men istället för att få bort de som utför dessa brott genom att stoppa massinvandringen och börja köra ut de flesta av alla de som har anlänt till Sverige de senaste åren, så har nu svenska festivalarrangörer börjat diskutera införandet “trygga zoner” för kvinnor framför scenerna. Det hela är väldigt likt förslagen att införa skilda badtider för män och kvinnor på svenska badhus och de tyska tågbolagens införande av vagnar där bara kvinnor får åka. Så otroligt bakvänt har det blivit att man istället för att angripa problemets kärna nu endast ägnar sig åt att mildra symptomen.

Text: Tobias Lindberg 2016-07-07

nu-overvags-trygga-zoner-vid-festivaler-001I en artikel från Göteborgs-Posten berättas att arrangörerna för festivalen “Göteborgs kulturkalas” som ska gå av stapeln i augusti på grund av alla sexuella ofredanden, övergrepp och våldtäkter som har anmälts vid “Putte i parken”-festivalen  i Karlstad och Bråvallafestivalen i Norrköping nu överväger att införa så kallade “trygga zoner” framför scenerna i form av inhägnade områden där bara kvinnor får vara.stod-011I texterna “Invandrare gripna för sexualövergrepp vid festivalerna” och “Sexövergreppen vid festivalerna – En uppdatering” kan ni läsa vad jag tidigare har skrivit på detta tema.

I texten “Vad som måste göras” beskrivs vad som krävs för att lösa problemen med massinvandringen. I den texten förklaras även allt om den stora överrepresentationen vid allvarlig vålds- och sexualbrottslighet för invandrare från Mellanöstern och Nordafrika med länkar till forskning och statistik.

Referenser

http://archive.is/X2KA6

http://www.gp.se/n%C3%B6je/kulturkalaset-%C3%B6verv%C3%A4ger-trygga-zoner-1.3462227

http://www.informationskriget.se/2016/07/02/invandrare-gripna-for-sexualovergrepp-vid-festivalerna/

http://www.informationskriget.se/2016/07/02/invandrare-gripna-for-sexualovergrepp-vid-festivalerna/

http://www.informationskriget.se/2016/02/09/vad-som-maste-goras/

1 tanke kring ”Trygga zoner ska stoppa tafsandet

  1. Måns

    Så nu skapas “NO-GO-ZONER” som en lösning till dom “NO-GO-ZONER” vi redan har.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *