Vi vet vilka ni är är och ni kommer att få era straff

Nyligen cirkulerade ett citat av en text på sociala medier där textens författare förklarade att de visste vilka det är som har förstört vårt land och till citatet var kopplat ett twittermeddelande från Anne Ramberg där hon försökte rentvå sig från skuld till det som nu sker. De som har skrivit texten har helt rätt i att hon är en av de som är skyldiga till det som nu sker. Anne Ramberg är dock inte ensam, förutom henne så står även människor som Fredrik Reinfeldt, Anders Borg, Mona Sahlin, Stefan Löfvén, Barbara Lerner Spectre, Gustav Fridolin, Dan Eliasson, Peter Wolodarski, Hanna Stjärne, Anders Lindberg, Ingrid Lomfors, Anders Danielsson och många andra för en stor del av skulden. Saken är att alla vi som förstår vart detta leder vet att ni är skyldiga och vi minns vilka ni var som drog detta över oss. Vi har ett bra minne och har registrerat allt. När vi inom kort har börjat få ordning på allt igen så kommer ni behandlas rättvist och få vad ni förtjänar. Om situationen innan dess har hunnit urarta och stora skador uppstår innan vi lyckas ställa allt till rätta, kanske ett inbördeskrig har hunnit utbryta, så kommer straffen för er som förrådde oss att bli hårda. Så blir det alltid efter djupa konflikter. Då blir inte straffen som idag, utan då blir de väldigt hårda, ty förrädaren är den värsta och lägsta av livsformer och brukar efter blodiga konflikter straffas extremt hårt. Ställ in er på det redan nu. Om ni börjar fly nu så kanske ni kan komma undan, men troligtvis inte. Oavsett vilket hål ni kryper ned i så kommer vi att jaga ikapp er och ställa er inför rätta. Börjar ni självmant att ställa saker och ting till rätta redan nu så kommer detta kanske kunna räknas till er fördel i de rättegångar som kommer att hållas och kanske göra straffet lite mildare. Välj nu hur ni tänker göra, för om vi fortsätter på den inslagna vägen så är det snart för sent för er.

Text: Tobias Lindberg 2016-06-06

vi-vet-vilka-ni-ar-001

Förrädaren beskrevs bra av Cicero för mer än två tusen år sedan.

”En Nation kan fortleva trots sina dårar och sina överambitiösa medborgare. Men den kan inte överleva internt förräderi. En fiende som står vid porten är ett mindre hot, för han är känd och bär sin fana i det öppna. Men förrädaren rör sig fritt bland dem som bor inom murarna, hans sluga viskningar fläktar genom gator och gränder och kan höras i korridorerna av själva regeringsmakten.

Förrädaren syns inte som en förrädare – han talar med samma dialekt som sina offer, han ser ut som dem och klär sig som dem och han vänder sig till den mörka sida vi alla bär djupt i våra hjärtan.

Han förruttnar den själ varje nation besitter – han utför sitt arbete i hemlighet i nattens dunkel, så att samhällets stöttepelare undergrävs. Han infekterar samhällets kärna så att det inte längre existerar. Frukta honom mer än en mördare.”

– Cicero, anno 42 före Kristus

 

stod-000

9 tankar kring ”Vi vet vilka ni är är och ni kommer att få era straff

 1. Alexander Kieding

  Bäste Tobias Lindberg,
  Det är:

  1. Inte Xxxxx Yyyyy som skrivit den citerade texten (inte jag heller). Hon citerar en anonymt författad blogg. Men även om det vore hon så hade hon aldrig godkänt att texten används i detta sammanhang. Hot och hämnd är.henne fullständigt främmande. Jag känner henne personligen och vet detta.

  2. Den som skrev texten tog också mycket illa vid sig av att se den använd här. Även honom känner jag och det är honom minst lika främmande att alludera till hot och våld.

  3. Jag talat å deras vägnar, och som deras vän, när jag nu anmodan dig att radera detta blogginlägg.

  Vänligen
  Alexander Kieding

  Svara
  1. admin Inläggsförfattare

   Alexander: Saken är att detta inte är ett hot, utan bara ett konstaterande vad som alltid händer om motsättningar i ett land tillåts gå för långt. De som har varit ansvariga för att det har gått för långt brukar efter att en konflikt har utspelats straffas väldigt hårt. Om invandringen tillåts fortgå på samma sätt som de senaste åren så kommer svenskarna att vara en minoritet i Sverige om allt från 10–40 år beroende på hur stor invandringen är. Detta kommer att leda till etniska konflikter på samma sätt som på Balkan och kanske kan det även leda till inbördeskrig. Segrarna i en sådan konflikt brukar utkräva hårda straff på de som de ser som skyldiga.

   Inte heller är det som förklaras hända i framtiden något omoraliskt, utan upprepat förklaras att de ska behandlas rättvist och det framgår att det handlar om rättegångar. Ingenting olagligt förespråkas sålunda. Inga hot, utan bara en förklaring om att ansvariga kommer att ställas inför rätta i framtiden. Ser man på andra exempel under historien så är det alltid så. Det är något som de som styr idag borde tänka på innan de tar detta längre.

   Jag gjorde i alla fall så här att jag skrev om texten så att din väns namn inte nämns och har dessutom maskat bild och namn på bilden jag har med. Jag har även ändrat det jag kan ändra på Facebook. Allt detta har jag gjort för att vara snäll, inte för att jag måste, då det varken handlar om ett hot eller är olagligt. De som redan har hunnit dela mina Facebookinlägg kan jag dock inte göra något åt.

   Sedan så är din vän bara ansvarig för det som den har skrivit själv, vad någon annan har skrivit är den andres ansvar. Skriver man saker på nätet så får man vänta sig att andra skriver om den. Vill man inte det så bör man nog helt hoppa över att skriva.

   Svara
  2. Rea Genzer

   Hej Tobias
   Eftersom det är jag som ursprungligen skrev den text som du har återpublicerat i en skärmdump, fastän jag själv valde att radera den från nätet, kanske du inte har något emot att jag länkar in en text som jag själv skrev om min spontana ”facebook-spaning” och vissa anekdotiska händelser som den orsakade?

   https://reagenser.wordpress.com/2016/06/09/fran-etablissemangskritik-till-invandrarhat-till-folktribunaler-en-ovantad-utvecklingskedja-av-ett-fb-inlagg/

   Svara
 2. Stefan E

  Vilka lagar har du tänkt bygga alla dessa rättegångar på?

  Har du tänkt att man ska stifta lagar som man fäller folk för i efterhand?

  Det finns liksom inga lagar för “demografiskt hittepåfolkmord”.

  Svara
  1. admin Inläggsförfattare

   Nej, det går nog bra att i huvudsak använda sig av befintliga lagar, bara det att man har folk som faktiskt gör riktiga utredningar och rättegångar även mot de som befinner sig bland de mäktiga. Kanske kan straffskalor och sådant behöva ändras på dock eller att praxisen för hur hårda straff som normalt utdöms ändras.

   Sedan är det inget demografiskt hittepå-folkmord. Det sker på riktigt. De som har drivit på för detta och som har låtit det ske kan dömas för förräderi.

   Svara
 3. Stefan E

  Jag kikade lite över förräderilagar, och har svårt att se hur man använda sig av dem.

  Finns det nåt annat än konspirationstolkningar och antydningar om det ena eller annat, som faktiskt belägger att det pågår något slags avsiktligt folkmord. Personligen tycker jag snarare att ifall etablissemangseliten bakom stängda dörrar förmodligen gynnar vita människor något, över andra.

  Svara
  1. admin Inläggsförfattare

   Förräderilagarna går nog i många fall att använda och sedan så kan nog många politiker och chefsbyråkrater åka fast på en hel del fusk som de inte har åkt dit på idag eftersom det idag saknas vilja att hålla dem ansvariga samt att många kan åka fast för att de inte har tillvaratagit medborgarnas intressen på ett bra sätt. Titta bara på hur många inom bankeliten och den politiska eliten på Island idag blir straffade på olika sätt för vad de tidigare hade gjort. De slapp undan tidigare, men efter att folket fick nog så började kvarnarna att mala. Så kan det bli här med och om det har gått allt för långt så att en stor konflikt har utbrutit så kommer det svenska folket troligtvis vara ännu mer bestämda att straffa de ansvariga än vad islänningarna är idag.

   Det finns en väldigt tydlig agenda att översvämma Europa med invandrare från de fattiga delarna av världen och framförallt då från arabländerna. Bara om man verkligen försöker blunda kan man undgå att inse det.

   Här är ett inlägg du kan läsa för att förstå bättre. Se filmklippet och titta på alla länkarna.

   http://www.informationskriget.se/2016/04/01/europas-multikulturella-omvandling/

   Denna kan du se:

   https://youtu.be/N14U5ZE-N2w

   Vad FN:s Peter Sutherland säger är viktigt:

   Peter Sutherland

   ”EU should ‘undermine national homogeneity’ says UN migration chief

   The EU should ”do its best to undermine” the ”homogeneity” of its member states, the UN’s special representative for migration has said.

   Peter Sutherland told peers the future prosperity of many EU states depended on them becoming multicultural.”

   http://www.bbc.com/news/uk-politics-18519395

   Politiska ledare som Nicolas Sarkozy och Tony Blair har hörts säga samma saker som Peter Sutherland.

   Dr. Steffi von Berg, medlem i det tyska Miljöpartiet, sa att det är en bra sak att tyskar kommer att bli en minoritet i tyska städer i framtiden.

   https://youtu.be/_4F-bv9zTpo

   Fredrik Reinfeldt, Mona Sahlin, Elisabeth Åsbrink, Ingrid Lomfors och många andra upprepar om och om igen att det inte finns några egentliga svenskar, att vi alla är migranter och att vi inte har någon egen kultur.

   General Wesley Clark:
   ”In the modern Europe there is no room for homogeneous national states. It was an idea from 1800s, and we are going to carry it (multi-culturalism) through …and we are going to create multi-ethnic states.”

   Hur mycket mer behöver du se Stefan innan du börjar förstå?

   Nästan varje år får man höra på olika västländers största nyhetskanaler hur den infödda befolkningen kommer att bli en minoritet någon gång runt 2040 till 2050. Dessa uppskattningar är i många fall allt för avlägsna, då det i vissa länder kommer att ske tidigare än så.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *