Donationer

Uppdatering tillagd Kl. 09:16 den 30 april.

Av de 17.858 unika besökare som besökte min blogg Informationskriget.se under dagen idag, den 29:e maj, så tyckte exakt noll personer att det arbete som läggs ned på bloggen samt det faktum att den är fri från reklam och att den därmed är helt oberoende är något som är värt att stödja. Detta trots att jag i varje text ber de som gillar texterna, alltså läsarna, att donera en slant.

Jag brukar inte ha så många besökare varje dag, utan idag var en bra dag, men faktum är att bloggen har haft 67.926 besökare sedan den sista donationen mottogs. Att ha så många besökare som bloggen har haft sedan den sista donationen, på så pass kort tid, är bra besökssiffror för en privatblogg inom denna kategori av bloggar som Informationskriget hör till och som drivs av en ensam person, men urusla siffror vad gäller donation per besökare.

Jag har hört många som är verksamma inom alternativ media, alltså de som producerar eget innehåll, klaga över att de flesta som tar del av alternativmediernas innehåll bara verkar vilja läsa, lyssna och titta gratis, att de bara tar del av fritt material, men jag trodde faktiskt inte att det var så här illa. Jag tänkte att när besökstalen stiger så borde fler börja donera, men nej, så var det inte. Besökstalen har nu börjat bli riktigt höga, men ändå blir det inte fler som donerar, så nu har jag börjat förstå varför de som är verksamma inom alternativmedia ofta låter så bittra när de konstaterar detta.

Ni få läsare som faktiskt donerar är jag väldigt tacksam för och ni vet själva vilka ni är. Tack vare er så har jag sluppit att betala driftkostnader och en del andra kringkostnader ur egen ficka. Stort tack till er!

All tid jag lägger på detta får jag dock nästan ingenting för trots att det jag skriver uppenbarligen är uppskattat med tanke på besökstalen.

Om alternativa medier som producerar bra innehåll ska kunna fortsätta att existera, om de ska kunna utveckla sig och bli bättre, om de ska kunna ta kampen till nästa nivå, så måste ni som tar del av dem också börja stödja dem. Själv stödjer jag fem olika alternativa medier regelbundet och några andra sporadiskt då och då. Hur många stödjer du?

Så, nu är det färdiggnällt för denna gång. I morgon fortsätter kampen för att rädda vårt folk och land undan massinvandringens vansinne samt Europa och hela världen undan globalisternas ständiga attacker.

Uppdatering:

Ett tillägg. Detta, mitt lilla gnällinlägg, var absolut inte riktat till alla de som gör saker själva, alltså de som producerar eget material som texter, ljud- och filmklipp, podcasts och annat sådant, då dessa människor faktiskt bidrar ju till kampen själva. Det som jag skrev gäller alltså främst alla er som inte gör något själv, vilket tyvärr omfattar den absoluta majoriteten av alla ute på nätet, alla som inte producerar något eget, alla som bara läser, lyssnar och tittar på det andra gör. Ni alla borde börja bidra till kampen på något sätt, allra helst genom eget arbete och engagemang, skriva, spela in, filma, granska, organisera praktiskt arbete, engagera er politiskt, men om ni inte kan, vill, klarar, orkar gör det så borde ni i alla fall börja bidra ekonomiskt till de som gör sådant arbete. Om ni inte börjar med det kommer vi aldrig att klara att vinna den här kampen.

stod-000

3 tankar kring ”Donationer

 1. Berra

  Om du vill kan du få en tupp av mig. Jag kan slakta den eller vill du helst göra det själv går det också bra. Eller så kan vi göra ett bra pris på ett lamm.. Som garanterat bara käkat gräs 🙂 tjing

  Svara
  1. admin Inläggsförfattare

   Det låter som att du har det ungefär som jag, vi har också höns och gräsbetesfår. Det är så det ska vara! =)

   Svara
 2. Mathias

  Jag hade gärna gett dig om jag haft. Just nu är min ekonomiska situation sådan att det inte går.

  Även om jag vet att det inte är till någon tröst så kan jag säga att jag uppskattar det fina arbete du lagt ner med artikeln om pensionssystemet och hur man konsekvent från myndigheterssida försöker mörklägga kanske ett av västvärldens största fiaskon.

  Inget annat land i modern tid har lyckats så katastrofalt illa som Sverige och dess politiker gjort under de senaste 20-25 åren. Man kan bara undra varför dom håller på såhär.

  Man kan ju på allvar undra om en majoritet av politikerna i landet har någon form av diagnos!? Det uppenbara som alla ser är för dom som med kejsarens nya kläder..

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *