Muslimsk borgmästare i London

I London valdes nyligen Englands första muslimska borgmästare.

Londons befolkning består idag till 50 % av invandrare och av dem är en väldigt stor andel muslimer. Ja, ni hörde rätt… 50 % INVANDRARE !!!

Detta sker över hela Europa, i alla storstäder. Det börjar i de största städerna, de viktigaste platserna i varje land och sprider sig sedan till de mindre städerna. I Malmö ligger siffran idag på ungefär 40 %.

Att de infödda befolkningarna under ytterligare ett par eller några årtionden kommer att fortsätta vara majoriteten i de olika europeiska länderna, eftersom de utgör den stora majoriteten på landsbygden, kommer att vara irrelevant den dag de flesta städerna domineras av invandrare och/eller muslimer eftersom städerna har sådant inflytande över respektive land och för att de kommer att fungera lite som forntida borgar som effektivt kunde dominerade landsbygden runt omkring.

stod-000

I och med att städerna snabbare får majoriteter av invandrare och muslimer så kommer inflytandet och makten gå över till dem långt före det att de faktiskt utgör majoriteten i de olika länderna.

Ännu senare, om 20–50 år ungefär, kommer sedan slutligen den majoriteten i hela länder börja gå över till invandrarna. Ett land i taget. Några lite tidigare än andra. Sverige kommer att vara ett av de första. Då kommer vi européer vara minoriteter i våra egna hemländer och all erfarenhet visar att vi inte kommer att bli behandlade lika väl som vi har behandlat minoriteter i våra samhällen.

Lyssna noga nu på vad Stefan Molyneux och Matthew Bracken har att säga om detta i dessa två filmklipp här nedanför! Dina barns framtid hänger på att du tar detta seriöst, lyssnar på vad som sägs och sedan börjar agera!

 

Den andra timmen där Matthew Bracken intervjuas på Red Ice Radio kan man lyssna på här genom att bli medlem på Red Ice Creation.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *