Asylsökande män lär sig ragga på västerländska kvinnor på skattefinansierad kurs

Text: Tobias Lindberg 2016-05-12. Uppdaterad 2016-05-13.

Om nu någon fortfarande tvekar på att planen bland de som styr är ett befolkningsutbyte i västvärlden.kurs-hur-man-raggar-vasterlandska-tjejer-001

Nu har tyska staten till och med börjat finansiera kurser där unga asylsökande män får lära sig hur man flirtar, tar kontakt med och raggar på västerländska tjejer på bästa sätt. Om det inte redan finns här så kommer detta säkerligen snart även hit till Sverige.

https://redice.tv/news/ficki-ficki-german-government-offers-state-subsidized-flirt-workshops-for-asylum-seekers

stod-000

Det befolkningsutbyte i västvärlden som den styrande eliten nu genomför är alltså ett välplanerat folkmord på världens vita befolkning, utfört genom en medvetet skapad situation, där massiv migration, som med viljes styrs in i västvärlden, med tiden kommer att leda till att världens vita befolkning försvinner, ett folkmord som går så långsamt och utförs på ett så pass förslaget sätt att de flesta ännu inte förmår att se vad som är på gång.

Här kan ni läsa om att FN uttryckligen har en plan för befolkningsutbyte i vissa länder samt regionen Europa, det kallas i skriften för “Replacement Migration” och innebär att de ska fylla dessa länder med invandrare från framförallt arabvärlden, dvs. Mellanöstern och Nordafrika.

http://www.un.org/esa/population/publications/migration/migration.htm

Självklart är allt prat om behovet av migration för att dessa länder och Europa har lågt barnafödande och en åldrande befolkning bara struntprat. Att befolkningen under en tid skulle minska i storlek är inga problem och det skulle efter en tid vända till en ökning igen helt av sig själv. Det har alltid löst sig tidigare då befolkningsmängden av olika anledningar har minskat i Europa. Den verkliga anledningen att de vill fylla dessa länder och Europa med invandrare från arabvärlden är att den globala eliten som styr världen vill få försvaga Europa genom att skapa konflikter i Europa genom att föra in andra folkgrupper som inte kommer att anpassa sig och på sikt även få bort den europeiska befolkningen som de som styr ser som det största hotet mot deras maktinnehav genom att blanda ut den med folkgrupper från andra delar av världen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *