Vansinnets extrem – Vitt par gläds åt att slippa se vita omkring sig i sin egen familj

När pk-vansinnet har nått sin extrem, som det har med det vita amerikanska evangeliska protestantiska paret som gör allt de kan för att adoptera barn som inte ser ut som dem själva och gläds åt att slippa se så många andra vita omkring sig i sin familj, så kan man i varje fall känna en viss tröst i vetskapen att vansinnet hos just dessa människor rent genetiskt kommer att ta slut med dem då de inte verkar kunna få egna barn.

Text: Tobias Lindberg 2016-04-27

nar-vansinnet-segrar-vita-evangelister-ebryoadopterat-svarta-barn-red-ice-washington-post-001Red Ice Creations har återpublicerat en artikel om hur det ser ut när det vita pk-vansinnet har löpt hela vägen till sin extrem. Washington Post lyfter säkerligen fram historien som något bra, medan Red Ice gör det för att visa på vansinnet, för att varna.

Två vita amerikanska evangeliska protestanter, ett par, som sedan tidigare har adopterat ett afroamerikanskt barn samt ett barn av “blandras”, som det står i artikeln, har nu fött tre svarta barn som de har embryoadopterat. Det som paret i artikeln nu har gjort är alltså att ha adopterat befruktade embryon som hade blivit över i någon genbank.

Genomgående i artikeln beskrivs hur dåliga vita är, hur dåligt det är att vara vit och hur bra det är att vara färgad och hur skönt det är att slippa se så andra vita omkring sig i sin familj.

stod-000

Detta som beskrivs i denna artikel är sjukt och dessa människor är sjuka! Det är viktigt att vara tydlig med detta! Ändå framställs det i Washington Post som något bra. Är det några som är rasistiska på riktigt så är det människor som är så fixerade vid “ras” så att det har börjat tänka och resonera som de och tidningar som Washington Post som skriver artiklar som denna.

Paret hade till och med sagt att det var viktigt att de inte fick embryon som skulle ge kaukasiska barn, något som Washington Post framställer som något bra.

Det enda som man kan känna tillfredsställelse över är att detta par uppenbarligen inte kan få egna barn, vilket är bra eftersom det i alla fall hindrar deras vansinne att spridas vidare genetiskt. Vi som är normala och alltså vill ha egna barn som liknar oss själva, barn som liknar sina föräldrar, vi kommer till skillnad mot detta galna par att föra våra gener vidare. Där har vi en naturlig inbyggd skyddsmekanism hos livet som gör att vi inte kommer att dö ut genom att människor utan livskraft, sådana som inte ens vill ha egna avkommor, överbefolkar världen.

Ja, jag vet att detta bara är en liten tröst, då detta par kan fortfarande påverka folk och sina barn med sina sjuka åsikter och på så sätt göra världen sämre, men det är i alla fall något att glädjas över, att deras vansinne tar slut genetiskt med dem.

Det vi ser i artiklar som denna i Washington Post är propagandan och hjärntvättandet av européer och människor med europeiskt ursprung i sin fulla aktion. Denna artikel sticker visserligen ut, då de flesta artiklar i mainstreammedierna som håller på med samma sak inte är riktigt så uppenbara som denna.

Vad det handlar om är att de som styr världen är i full gång med att genomföra ett befolkningsutbyte. Det som pågår är ett långsamt folkmord på världens vita befolkningen, på oss, som genomförs genom att samtliga mainstreammedier ständigt påstår att vita människor är dåliga i syfte att långsamt bryta ner vår vilja att försvara oss, bryta ner vår viljan att leva, att sätta efterkommande till världen, samtidigt som de styrande ser till att översvämma våra länder, fylla västvärlden, med miljontals migranter som nästan uteslutande består av icke-europeiska unga män.

Det som pågår är ett folkmord! Vi håller på att utrotas! Sluta förneka det uppenbara! Sitt inte tyst, agera, kämpa! Försvara vad dina förfäder har skänkt oss! Stå upp och slåss för dina barn! Vi har en rätt att existera i våra egna länder! Europa är vårt hem! Störta alla ledare och driv ut alla medier som säger annorlunda!

Källor för denna text

http://www.redicecreations.com/article.php?id=35668

1 tanke kring ”Vansinnets extrem – Vitt par gläds åt att slippa se vita omkring sig i sin egen familj

  1. Linus

    Kristendomen är de vita folkets största fiende! Vita människor bör söka sig till sina rötter! Hell Oden

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *