Nu börjar det igen

Nu drar det igång igen. Bara på Sicilien anländer 2000 migranter varje dag och som vanligt är nästan alla unga män. Invandringen till Europa och Sverige från tredje världen fortsätter att öka, vilket leder till att befolkningstillväxten i Sverige aldrig har varit så hög som nu, men det är inte svenskarna, alltså de etniska svenskarna, som blir fler.

Text: Tobias Lindberg 2016-04-16

nu-borjar-det-igen-001Nu drar det igång igen! Bara på Sicilien anländer 2000 migranter varje dag. Mer än dubbla mängden samma tid förra året. Nästan alla är som vanligt unga män, alla med blicken riktad mot det framdukade europeiska bidragssmörgåsbordet.

En del av anledningen till att fler nu kommer till Sicilien tros vara att det har blivit svårare för migranter att ta sig in i Europa via Balkan och att fler därför försöker med en annan väg.

På grund av invandringen från tredje världen kommer Sveriges befolkning de kommande fem åren att öka med omkring 1,5 % per år enligt SCB. Med en så stor befolkningsökning beräknas Sveriges befolkning passera 10 miljoner 2017 och 11 miljoner 2024. En folkökning på en miljon, från 10–11 miljoner, på bara 7 år alltså. Sveriges befolkning passerade 9 miljoner 2004, vilket gör att ökningen på en miljon från 2004 ser ut att komma ta 13 år, en enorm skillnad alltså mot tiden det kommer att ta för nästa miljon.

stod-000

Källor

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3539484/High-five-Europe-patrol-migrant-boats-pick-refugee-dinghies-30-miles-Libya-bring-270-miles-Sicily-new-Lesbos.html?ito=social-twitter_mailonlinehttp://www.dailymail.co.uk/news/article-3539484/High-five-Europe-patrol-migrant-boats-pick-refugee-dinghies-30-miles-Libya-bring-270-miles-Sicily-new-Lesbos.html?ito=social-twitter_mailonline

http://www.friatider.se/scb-historiskt-stor-befolkningstillv-xt-v-ntar

http://www.sverigeisiffror.scb.se/hitta-statistik/sverige-i-siffror/manniskorna-i-sverige/framtidens-befolkning/

1 tanke kring ”Nu börjar det igen

 1. Realist

  Precis som väntat och lika onödigt”Det föds fortfarande fler än det dör och har således gjort sedan år2002″
  Stoppa nu innan irreversibelt.
  (mantrat pensionsräddare kan dem fara och flyga med då det är en återvändsgränd, dem anlända blir också äldre, ofta i behov av vård med detsamma-ska regeringen då börja om med fler pensionsräddare.
  Haveri landsförräderi medborgarförakt i jakt på makt är dem enda orden man finner.

  https://twitter.com/rostaratt/status/709819510312869888

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *