Svenskar dömda för gruppvåldtäkt

Fyra svenska män dömdes nyligen för att ha gruppvåldtagit en 17-årig tjej. Alltså riktiga etniska svenskar, inte bara svenskar för att de är svenska medborgare eller har åkt svensk tunnelbana. Bra är i alla fall att de dömdes till förhållandevis hårda straff, jag hade gärna sett ännu längre fängelse för dem, men jag bävar redan nu för hur detta väldigt ovanliga fall, kanske till och med det enda, där svenska män har gruppvåldtagit någon sannolikt kommer att släpas fram i evigheters evigheter varje gång någon nämner att invandrare och speciellt då de från Mellanöstern och Nordafrika begår många gruppvåldtäkter. Detta fall med dessa fyra etniskt svenska män som har dömts för att ha våldtagit en kvinna är nämligen det enda jag kan påminna mig om trots att jag är över 40 år gammal, medan gruppvåldtäkter som invandrare har dömts för är väldigt vanliga.

Text: Tobias Lindberg 2016-02-22. Uppdaterad 2016-07-17.

valdtakt-svenskar-gruppvaldtakt-001Bechir Rabani​ poängterade angående fallet som Exponerat nyligen skrev om där fyra infödda etniska svenskar nu har dömts för att ha gruppvåldtagit en tjej, något som är så ovanligt att jag Tobias Lindberg som har levt i över 40 år har svårt att dra mig till minnes att jag har hört talas om det tidigare, att det säkerligen kommer att dras upp och användas friskt i alla möjliga sammanhang av allsköns vänsteranhängare för att visa att detta med gruppvåldtäkter enbart handlar om kön, om att den gemensamma nämnaren är att de är män och att det absolut inte har någonting med kultur att göra.

För er som kan läsa det finns Bechir Rabanis Facebook-inlägg här:

https://www.facebook.com/bechir.rabani/posts/10153766298851084

bechir-001Och för er som inte kan det har jag klistrat in en skärmdump av hans Facebook-inlägg här bredvid. Klicka på bilden för att förstora om du vill läsa vad det står. Eller läsa inlägget här på hans blogg. Den som vill läsa mer av Bechirs alla klarsynta texter rekommenderas att följa hans blogg Crystalklart.

Självklart har alla de vänsteranhängare som kommer att försöka påstå att gruppvåldtäkter inte har något att göra med kultur helt fel, vilket bevisas just av att det är så himla ovanligt med svenska gruppvåldtäkter, men vi kommer ändå att få höra om detta ovanliga (kanske enda?) fall tills öronen blöder. Tro mig!

Saken är att det mycket möjligt kan finns fler fall av gruppvåldtäkter med svenska gärningsmän, skulle man verkligen undersöka detta noga så skulle man nog hitta några fall, speciellt om man tittar många årtionden bak i tiden, men poängen är just att de är så ovanliga att det krävs en ordentlig undersökning. För att hitta fall av gruppvåldtäkter där gärningsmännen är från Mellanöstern eller från Nordafrika så kan jag hitta många fall bara från det senaste året.

Glöm nu inte heller att det är gruppvåldtäkter vi pratar om här, inte våldtäkter.

Ja, etniskt svenska män (och kvinnor) våldtar också (kvinnor våldtar dessutom mycket oftare än vad folk faktiskt tror), men saken som gör att svenskar, även om en väldigt liten andel begår vanliga våldtäkter, så sällan är involverad i gruppvåldtäkter tror jag har att göra med att de attityderna som som gör att en del människor våldtar är så ovanliga bland svenskar att sannolikheten att flera med liknande attityder råkar komma ihop i en grupp helt enkelt är för liten för att det ska kunna hända speciellt ofta, medan sannolikheten att flera från Mellanöstern eller Nordafrika med sådana attityder ska komma samman i kompisgäng är mycket större.

Ett faktum vad gäller vanliga våldtäkter är att infödda svenskar begår mycket färre våldtäkter än vad invandrare gör, speciellt om man jämför med invandrare från Mellanöstern och Nordafrika, vilket bevisas av såväl svensk statistik och forskning som internationell sådan. Jag har skrivit om detta i inlägget “Att vilseleda om invandringens konsekvenser” där argument, siffror, referenser och länkar finns för den som är intresserad.

stod-donera-swish-012

Slutligen tycker jag att alla ska lägga noga märke till att sidan som avslöjar detta med bilder och personnummer på gärningsmännen är Exponerat.net, en sida som ofta beskylls för att vara en hatsajt som bara publicerar brott som invandrare begår. Nu bevisades alla som påstår sådant ha fel. Något som inte kommer att förvåna mig är dock om dessa svenska gruppvåldtäktsmän kommer att publiceras med såväl nationalitet, bild och namn i medier som i andra fall brukar vara otroligt noga med att inte avslöja sådant. Vi får se hur det blir med det.

Bra i detta fall var att alla männen fick rätt ordentliga straff. Visst kunde de allt ha varit ännu hårdare, människor som dessa ska straffas hårt, men det man får vara nöjd med är att det i varje fall inte handlade om strafftider som mäts i månader och straff i form av samhällstjänst, vilket är så vanligt idag när alla de vuxna män från Mellanöstern och Nordafrika som våldtar allt för ofta kommer undan de straff de förtjänar bara för att de inför svenska myndigheter har påstått att de är barn.

Jag känner egentligen inte till bakgrunden för dessa unga etniskt svenska män, men jag har läst folk på nätet skriva att det i framtiden kanske kan koma att bli allt vanligare att se etniska svenskar i sådana här fall i takt med att fler svenskar växer upp i mångkulturen och där med påverkas av värderingarna från Mellanöstern och Nordafrika. Om detta stämmer så är det ännu en anledning varför vi måste sätta stopp för spridandet av mångkulturen redan idag.

[Uppdatering 2016-07-17] En läsare uppmärksammade mig om ett fall där det faktiskt var två svenska män som utförde en gruppvåldtäkt och dömdes för det 2007. I detta fall handlade det om tre personer som brukade ha sex med varandra, en gång tidigare hade de haft sex alla tre tillsammans och ofta var det med inslag av S/M, men så spårade det ur ordentligt och övergick till en våldtäkt vid detta tillfälle. Väldigt illa alltså och väldigt grymt, men ändå rätt annorlunda mot den våg av våldtäkter som sveper över Sverige idag där även kvinnor som inte deltar i sådana här typer av sexuella aktiviteter drabbas. Med det menar jag inte att det är mindre fel med en våldtäkt mot en som har “annorlunda” sexuella vanor, utan det är bara ett konstaterande att det kanske finns större risker för dem som har det.

https://www.scribd.com/doc/143394768/John-Brax-Kjellstrom-Andreas-Jonsson-v%C3%A5ldtakt [Slut på uppdatering]

Referenser

https://web.archive.org/web/20160507002326/http://www.exponerat.net/fyra-svenskar-domda-for-gruppvaldtakt-pa-bravalla-festival-i-norrkoping-2014

http://archive.is/Ogvdg

https://www.facebook.com/bechir.rabani/posts/10153766298851084

https://crystalklart.wordpress.com/2016/02/19/de-tre-unika-mannen/

https://youtu.be/k9s5H-RNjxY

http://www.informationskriget.se/2016/01/22/att-vilseleda-om-invandringens-konsekvenser/

http://www.exponerat.net/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *