Folkets demonstration jämförs med 30-talets naziströrelse i Aftonbladet

aftonbladet-logner-001Aftonbladet tillåter Anna Toss att i en Debatt-artikel göra en sanslös jämförelse mellan de som idag protesterar mot den enormt stora invandringen genom att t.ex delta i Folkets demonstration med nazismens framväxt i 30-talets Tyskland.

Här kan ni läsa texten som jag har unvisit-länkat för att Aftonbladet inte ska få reklamintäkter för detta skräp:

unvis.it/http://www.aftonbladet.se/debatt/article22296487.ab

Ja, ni ser på bilden jag har bifogat här ovanför vilka bilder Aftonbladet har ordnat så att de hamnar bredvid varandra om man länkar till artikeln på Facebook, nazister på 30-talet i uniform med sin svastika-flagga bredvid deltagare vid Folkets demonstration med Sverige-flaggan.

Fint där av Aftonbladet som inte alls vill att läsarna ska göra några omedvetna associationer! Inte heller något sluttande plan här inte…

https://sv.wikipedia.org/wiki/Sluttande_planet

På Aftonbladet.se ser man inte nazistbilden bredvid bilden från Folkets demonstration, utan där ser man bara den senare bilden. Det är bara när man klistrar in länken här på Facebook som bilderna hamnar bredvid varandra. Kanske vågade inte Aftonbladet gå riktigt så långt på sin egen sajt, med tanke på att personer som Mona Sahlin just har blivit JO-anmälda för sina ogrundade beskyllningar och jämförelser mot och av Folkets demonstration. Helt säkert är i alla fall att det inte var en slump som gjorde att nazist-bilden och bilden från Folkets demonstration hamnade bredvid varandra på Facebook.

stod-000

Ann Toss mästrar med pekpinnar om att det inte är invandrarna, utan de rika, som har gjort inkomstskillnaderna större och förstört Sverige genom att flytta industrin utomlands och montera ned infrastrukturen och välfärden, men låtsas inte om att hon själv som dotter till den inflytelserike Lukas Bonnier och medlem i den mäktiga Bonnier-familjen i allra högsta grad tillhör den svenska eliten. Folk tittar inte upp vem som skriver vad, så det är bara att beskylla alla för att sparka nedåt, tänker Anna Toss när hon fabulerar och sparkar nedåt på både infödda och invandrare så som hennes familj alltid har gjort balanserande ovanför de splittrade massor de har gaddat ihop mot varandra så att de är upptagna att bråka med varandra medan familjen Bonnier, bankerna och övriga storföretagare kan plundra dem alla.

https://sv.wikipedia.org/wiki/Anna_Toss

https://sv.wikipedia.org/wiki/Lukas_Bonnier

Aftonbladet som dessutom var en nazist-vänlig tidning när det begav sig på 30-talet, vilket Camilla Planer påpekade i sitt utmärkta och i affekt skrivna Facebook-inlägg om Anna Toss Debatt-artikel (vem är egentligen helt korrekt när man är arg?) som jag avslutar med att citera och rekommenderar samtidigt alla att läsa den intressanta diskussionen som följde på hennes inlägg genom länken som ni finner under citatet:

“Lucas Bonniers dotter Anna Toss, omdefinierar begreppen lite som hon vill. Och SEN NÄR har NI INTE JÄMFÖRT med 30-talets Tyskland!!?? Senast igår antydde en idiot att en av mina vänner – en laglydig, skötsam och ytterst empatisk trebarnsmorsa från Björkekärr – var ungefär som Hitler. Så ni får ursäkta om jag inte tar den fläskiga lilla Bonnier-bloggerskan på allvar..i tidningen som var nazistvänlig just på 30-talet. Önskar henne högt blodtryck och hjärtflimmer…alternativt kan hon kanske halka i badkaret i ett försök att lokalisera sina fötter!

“Att vara rasist i dag är inte att tro på rasbiologi, men man är fortfarande besatt av tanken att en viss etnicitet, vissa kulturer är bättre än andra.

Och vit-makt-rörelsen lever i alla högsta grad. De kallar sig identitära, och de skyltar helt öppet med sitt rasförakt och sitt kvinnohat. Sök på de orden om du inte tror mig. Var beredd på att bli sorgsen, eller rasande.

Jag vet inte hur det har blivit så här. Men jag grubblar på det hela tiden.”

Lägger artikeltexten nedan – så ni slipper klicka på skiten. Jag ville ha med bilden – för att illustrera förljugenheten.”

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=173406693037646&id=100011049488602

2 tankar kring ”Folkets demonstration jämförs med 30-talets naziströrelse i Aftonbladet

 1. Josef Boberg

  Grundorsaken till flyktingkrisen är krig – och krig kan stoppas.

  ALLA PÅGÅENDE KRIG I VÄRLDEN KAN STOPPAS FÖR GOTT INOM MAX TRE MÅNADER

  De globala oligarkerna = finansfamiljerna – som styr = vanstyr världen ekonomiskt = politiskt – sedan mer än 100 år tillbaka – har överst på sin agenda att i all oändlighet torgföra att det finns brist på pengar. Det har dom ju lyckats bra med – därför att brist på pengar kan nog sägas vara den allt överskuggande och världsomspännande ”religionen” i världen i dags dato. Såväl på individnivå som på nationsnivå osv.

  Men alla principer har undantag – och undantaget från brist på pengar är pengar till krig. Historiskt så har det aldrig varit något bekymmer med det – och än mindre är det så i dags dato.


  Varför ?

  Tja… – följer hen pengarnas väg så upptäcker hen att det är samma oligarker som sponsrar krig – som tillverkar vapen och ammunition – och tjänar multum med slantar på det.

  Alla pågående krig skulle avslutas inom max tre månader – ifall oligarker ej höll igång dem. T ex krigen i Mellanöstern – som kontinuerligt har pågått sedan 1940-talet.

  Kommer det att ske inom överskådlig tid ?


  Jag är om några månader halvvägs 150 år LivsErfaren – och kommer med en dåres envishet att så länge som jag fortfar att andas att torgföra att brist på pengar är en ren bluff – som bör förpassas dit där den hör hemma = soptippen. Jag har ju bl a detta blogginlägg om det som jag har namnat: ”LUFT ATT ANDAS OCH SUVERÄNA PENGAR ATT BRUKA FINNS DET I ÖVERFLÖD AV !”

  Brist på pengar-tänket är helt enkelt grundorsaken till alla världens eländes eländen – som jag ser det.

  Det går ej att lösa ett problem med samma tänkesätt som skapade problemet. Det är omöjligt.

  Så dags snart för att släppa taget om den världsomspännande ”religionen” brist på pengar ?

  Svara
  1. admin Inläggsförfattare

   Josef: Jag håller i och för sig med dig om att det internationella bank- och finanssystemet är grundproblemen, men man måste också få bukt med och försvara sig mot de konsekvenser som dessa grundproblem skapar.

   Om man bara fokuserar på detta med pengabristen som du talar om och att det egentligen bara är en bluff, för så är det verkligen, så kan det ändå, trots att det är en bluff, bli så att man råkar bli översprungen av den migrationskris som dessa grundproblem har orsakat.

   Migrationskrisen är nämligen verklig och den måste man agera mot även om det verkliga problemet är det internationella bank- och finanssystemet. Som tur var är så kan man fokusera på mer än en sak i taget. Eller ja, i vart fall kan de flesta göra det.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *