Antirasist kodord för anti-vit

Allt som oftast är antirasist egentligen bara är ett kodord för anti-vit.

Se bara på detta lilla kollage från Wikipedia vad man får upp när man söker på olika kombinationer på ordet “pride” (stolthet) och orden för olika grupper som t.ex “Black“, “Asian“, “Gay” eller “White“. Resultaten är rätt talande.

antirasist-kodord-for-antivit-001

Det är bara fult och fel när “vita” människor, européer eller de i andra delar av världen som härstammar från Europa, är stolta över sitt eget ursprung, sin historia, sin identitet, sin kultur och som vill kämpa för att bevara den. När andra grupper gör likadant så är det däremot helt okej och stöds till och med ofta av olika offentliga institutioner.

stod-011

Tänk på det nästa gång ni hör någon säga att de är antirasister, för när det gäller andra grupper än européer så har antirasisterna i princip aldrig något emot att dessa tänker på sig själva utifrån grupptillhörighet, t.ex “ras“, utan det är bara när européer gör det som de tycker att det är fel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *