Nyhetstips och kommentarer 2016-02-17

informationskriget-nyhetstips-och-kommentarer-001Ryssland förbjuder med början från igår, den 15:e februari, all import av majs och soja från USA på grund av risken med att mycket av det är genetiskt modifierat.

http://www.infowars.com/russia-bans-all-u-s-corn-and-soy-imports-due-to-gmo-contamination/

———————————

Ja, nog verkar de mer upprörda i den här artikeln över att Nordiska motståndsrörelsen var på ett bad, utan att de gjorde någon som helst skada ska tilläggas, än att flickor och kvinnor blir sexuellt ofredade på badhus över hela landet. Det säger ett och annat om våra politiker, tjänstemän och medier.

http://goo.gl/OSz5Ky

————————————

stod-000

—————————-

Detta är visserligen ett fyndigt filmklipp där rasisten får sig en välförtjänt knäpp på näsan, men tyvärr är dess verkliga syfte inte att motarbeta rasism, utan att förmedla bilden av att rasism är något som vita riktar mot andra och av européer som de dåliga och andra grupper som de förtryckta.

Verkligheten är dock att att européer generellt är mindre rasistiska än människor i andra delar av världen, ändå vill media nästan alltid få det att verka som att bara vita är rasister.

————————————-

Riktigt bra Debatt-artikel på DN, ett lästips för alla!

“Politisk legitimitet. Även om den generösa flyktingpolitiken hade stöd av många medborgare var den ett elitprojekt som drevs av det politiska etablissemanget i samförstånd. Nu är vägen framåt att ärligt diskutera det som varit. Hur gick det till när den demokratiska lyhördheten sattes på undantag? Det skriver professor Peter Esaiasson.”

http://www.dn.se/debatt/eliten-satte-den-demokratiska-lyhordheten-pa-undantag/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *