Nyhetstips och kommentarer 2016-02-13

informationskriget-nyhetstips-och-kommentarer-001I en artikel i Fria tider beskrivs det hur Docent Jan Tullberg på en föreläsning förklarade att problemen med ensamkommande barn och deras tafsande bara är en liten mjuk uppvärmning till vad som kommer att komma på grund av den obalans mellan könen som håller på att byggas upp i Sverige eftersom nästan alla som kommer är unga män.

Vidare menar han att Sverige inte står inför något demografiskt problem som kräver invandring för att möta det faktum att vi lever längre, då 90-talets pensionsuppgörelse kom fram till att detta bara kunde lösas genom att pensionsåldern ökade med ett år för varje två år som den beräknade medellivslängden ökade.

http://www.friatider.se/tullberg-jamforde-invandringspolitiken

—————————————–

Normaliseringen av Jihad

TheRebel.media frågar sig om Tyskland slutligen har förlorat förståndet fullständigt när de nu i en statlig finansierad informationskampanj försöker att normalisera ordet “Jihad” och att få folk att förknippa det med positiva saker.

Frågan är bara när samma kampanj dyker upp i Sverige? För något som är säker är att det var länge sedan de som styr vårt land förlorade sitt förstånd.

http://www.therebel.media/_mein_jihad_germany_goes_fully_insane_pro_jihad_in_new_government_funded_infomercial

stod-000

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *