“Sexuell nödsituation” förklaring till våldtäkt av tioåring

En tioårig pojke våldtogs brutalt på ett badhus i Österrike och fick efteråt vårdas på sjukhus för de allvarliga skadorna. Den 20-årige irakiske migranten som våldtog pojken förklarade sin handling med att det var en “sexuell nödsituation” då han inte hade haft sex på fyra månader. Mamman till pojken ångrar nu att hon hade lärt sina barn att vara välkomnande till migranter och att hon inte istället hade lärt dem om farorna med att lita på främlingar.

Text: Tobias Lindberg 2016-02-13

valdtakt-badhus-osterike-pojke-irakisk-man-001En artikel i Daily Mail berättar om hur en irakiskt migrant som våldtog en tioårig pojke på ett badhus i Österrike förklarade det hela med att det var en “sexuell nödsituation” eftersom han inte hade haft sex på fyra månader. Våldtäkten hade varit så brutal att pojken efteråt fick vårdas på sjukhus för sina allvarliga fysiska skador. Gärningsmannen var en 20-årig irakisk migrant.

Pojkens mamma som själv flydde till Österrike från inbördeskriget i Serbien under 90-talet uppger nu att hon ångrar att hon tidigare under den nu pågående migrationskrisen hade lärt sina fem barn att det var viktigt att vara gästvänlig mot migranterna och att hon inte istället hade lärt sina barn om faran att lita på främlingar.

stod-donera-swish-012

Angående vad hon önskade gärningsmannen sade mamman:

“Jag vill inte att mannen ska bli deporterad, jag vill att han ska bli fängslad eftersom jag har hört vad de gör med barnvåldtäktsmän i fängelset. Jag vill att han ska uppleva allt som barnvåldtäktsmän kan uppleva i fängelset från medfångarna. Sedan vill jag att han deporteras.”

Jag önskar gärningsmannen samma sak och att folk sätter stopp för den sjuka invandringspolitiken som Sverige och övriga Europa för!

Referenser

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *