Under våldtäkten upprepade han “Om Allah så vill”

“Om Allah så vill” upprepade han om och om igen för sig själv medan han våldtog henne. När han var färdig frågade han, medan han reste sig upp från den svårt misshandlade kvinnan, “om hon hade gillat det”. Den algeriske våldtäktsmannen Rheda dömdes mot sitt nekande till 8 års fängelse eftersom DNA band honom till brottet och övrig teknisk bevisning var så stark.

Text: Tobias Lindberg 2016-02-12. Uppdaterad 2016-07-16.

valdtakt-hanover-tyskland-001-fb-anpassad-mellan

Bildmontage Informationskriget.se

En artikel i Daily Mail beskriver den brutala våldtäkten som inträffade när den 25-åriga tyska flickan kl. 05 på morgonen var på väg hem från en nattklubb i Hannover. En 37-årig algerisk man kom fram och frågade henne om klockan, men innan hon han att svara grep han tag i hennes arm och drog in henne i en gränd.

“Jag måste ha sex” sa mannen. Kvinnan försökte skrika, men han höll för hennes mun. När hon försökte göra motstånd och tog fram sin pepparspray så tog han den ifrån henne och använde den på henne.

Han slängde ner henne på marken och när han misslyckades att få av hennes byxor så skrek han åt henne att ta av sig kläderna. Hon försökte vinna tid genom att be honom låta henne vara i fred i hopp om att någon passerande skulle höra dem, men ingen kom.

När hon började skrika igen så började han slå henne i ansiktet och sprutade ännu mer pepparspray i hennes ansikte. Sedan började han dunka hennes huvud i marken tills hon var nära att svimma och trodde att hon skulle dö.

stod-000

valdtakt-om-allah-sa-vill-001Sedan satte han handen över hennes ansikte och höll för hennes näsa så att hon inte kunde andas. Till slut gav hon upp och visade att hon inte skulle göra något motstånd, varpå han våldtog henne och under tiden pratade han med sig själv och skrek om och om igen “Inshallah”, vilket betyder “Om Allah så vill”.

När han reste sig frågade han den svårt misshandlade kvinnan “om hon hade gillat det”.

Den 37-årige algeriern, vars förnamn är “Rheda”, nekar till våldtäkten, men binds till brottet med DNA-bevisning.

Förutom Daily Mail så skrev även Fria tider om detta.

[Uppdatering 2016-07-16] Den 22 februari rapporterade Bild.de att den algeriske våldtäktsmannen Rheda dömdes till 8 års fängelse trots att han hela tiden nekade till anklagelserna, då DNA och övrig teknisk bevisning var allt för övertygande. Här är artikeln i bild översatt av Google Translate. [Slut på uppdatering]

Bildmontage Informationskriget.se.

Referenser

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3440601/Algerian-sex-attacker-shouted-Inshallah-Allah-wills-raped-25-year-old-German-student-asked-enjoyed-it.html

http://www.friatider.se/skrek-inshallah-medan-han-brutalt-v-ldtog-25-rig-tyska

http://www.bild.de/regional/hannover/prozess/verbrecher-verknackt-44656118.bild.html

https://translate.google.se/translate?hl=sv&sl=de&u=http://www.bild.de/regional/hannover/prozess/verbrecher-verknackt-44656118.bild.html&prev=search

2 tankar kring ”Under våldtäkten upprepade han “Om Allah så vill”

  1. patrik eriksson

    jag har varit emot döds straff men verkar vara enda rätta mot dessa män fån mellan östern

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *