Nyhetstips och kommentarer 2016-02-12

informationskriget-nyhetstips-och-kommentarer-001Nu är det klart att Youssaf Khaliif Nuur som dödade den 22-årige Alexandra Mezher på ett HVB-hem i Mölndal inte alls var 15 år gammal. Här skrev Informationskriget.se tidigare om detta.

Nu har Migrationsverket, efter ytterligare utredningar, kommit fram till att han är över 18 år gammal.

Vi var många som misstänkte att han var äldre än han uppgav direkt när man såg bilderna från Daily Mail.

Detta har rapporteras av Sveriges Radio och Fria tider.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=493&artikel=6366688

Fy fan för Reinfeldt!

Bra artikel som på ett bra sätt lyfter fram hur sjukt ond Fredrik Reinfeldt verkligen är. Saken är nämligen att han vet att det han säger inte stämmer, men han säger det ändå för att han vill rasera Sverige så att han kan skapa sin efterlängtade låglönemarknad á la Kina.

stod-000

En av de två gärningsmännen som var skyldiga till dubbelvåldtäkten i Strängnäs, där en kvinna blev våldtagen först av en man och sedan när han var klar och hon försökte ta sig därifrån så blev hon våldtagen av en helt annan man, fick nu ett hårdare straff i hovrätten samt blev dömd till utvisning trots att tingsrätten först hade dömt att han inte skulle utvisas.

http://www.friatider.se/b-da-utvisas-f-r-dubbelv-ldt-kt

Informationskriget.se skrev tidigare om denna våldtäkt:

http://www.informationskriget.se/2015/12/03/im-gonna-fuck-you-little-swedish-girl/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *