Ingrep mot våldtäktsmän – blev själv misshandlad

En 23-årig man ingrep när han hörde skriken från en 12-årig flicka som hade överfallits och höll på att utsättas för sexuella övergrepp av fyra män med utländskt ursprung , vilket gjorde att flickan undkom men att han själv blev grovt misshandlad av de fyra männen.

ingrep-misshandlad-001Händelsen beskrivs här kort i den lokala tidningen:

http://www.hd.se/lokalt/helsingborg/2016/02/03/23-aring-misshandlad-i-hasslarp/

Systern till 23-årige misshandlade hjälten beskrev händelsen på sociala medier, men tog bort allt igen efter att ha blivit hotad av extrema vänstergrupper. Därför är det nu andra som publicerar detta istället för henne.

Nyheten kommer från Bechir Rabani​s Facebooksida.

Systerns beskrivning:

“Jag vet att min bror inte kommer uppskatta detta inlägg men jag känner att det behöver uppmärksammas, vi tjejer måste hålla ihop och veta vad som pågår där ute. Det kan hända vem som helst och när som helst.

Min mamma ringde mig igår när jag satt på jobbet och berättade att hon var på väg med min bror till akuten. (I och med att jag inte bott hemma sedan jag var 17 har det alltid varit en självklarhet att alltid ringa mig och låta mig vara delaktig i allt som händer i familjen) först reagera jag inte så hårt eftersom det inte är speciellt ovanligt när det gäller min bror. Men denna gången var det inte som alla andra gånger…

Min bror hade gått runt i utkanten av ett bostadsområde i Helsingborg när han hör en liten flicka skrika efter hjälp, skrika “sluta”
gång efter gång. Fyra fullvuxna män av annat ursprung hade försökt våldta henne. Min bror gjorde det första som föll honom in och det var att ingripa, och säga ifrån? Killarna sket såklart i vad min bror sa för den lilla 12 åriga flickan var mycket roligare. Så det hela slutar med att min bror tar till med våld, flickan kommer loss och springer därifrån i panik. Då hade alla fyra killar tagit fast min bror och nästintill släpat in honom i en skog för att sedan grov misshandla honom medan han bad för sitt liv och gång på gång skrek åt dom att sluta för han försökte ju bara hjälpa flickan. Han vet egentligen inte ens om dom förstod vad han skrek då dom pratade ett anat språk som är ganska bekant (vi är halv makedoner) och min bror hade flera gånger hört ordet kniv. Men som tur hade han fått tag i en glasflaska och smält den i den ena killen huvud, Men som tur hade han fått tag i en glasflaska och smält den i den ena killen huvud, vilket gav honom tillfälle att smita samtidigt som en man stannat med sin bil och skrikit åt honom att hoppa in.

Mannen erbjöd honom skjuts hem samtidigt som dom hitta den lilla flickan gråtandes längst vägen…

Tänk att sånt här kan hända mitt på fucking ljusa dagen?! Tänk att en liten 12 årig flicka höll på att bli våldtagen klockan 15 en måndag?! Tänk att min bror nu ligger på akuten med sönderslagna ben?! Varför?! På grund av att dessa äckliga parasiter, varelser, avskum, våldtäktsmän ens får existera på vår planet?!

Det som hände hennes hjälte, min bror. Det borde hända alla våldtäktsmän. Inte honom”.

2 tankar kring ”Ingrep mot våldtäktsmän – blev själv misshandlad

    1. admin Inläggsförfattare

      Ja, jag såg det filmklippet om den tyske borgmästaren. Helt sjukt!

      Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *