Nyhetstips och kommentarer 2016-02-04

informationskriget-nyhetstips-och-kommentarer-001“”Jag ber alla brottsoffer om ursäkt för att min högste chef är Dan Eliasson. Jag ber alla om ursäkt för att hans tankar först och främst går till gärningsmannen och inte till brottsoffret. Förlåt.”

Till sist en uppmaning till dig, Dan Eliasson. Be snarast regeringen om att få bli entledigad från din befattning som rikspolischef. Du har ingenting att tillföra svensk polis mer än fullkomligt kaos och total polisiär frustration.

Anders Karlsson, polisinspektör
Göteborg City”

http://www.expressen.se/gt/debatt-rikspolischefen-forminskar-misstankt-mordares-handlingar/

——————————————–

Bra och tydligt av Jimmie Åkesson i hans pressmeddelande angående Migrationsverkets nya prognos som släpptes idag!

Än så länge har jag inte hört något annat riksdagsparti säga vad som är det enda självklara, att gränserna måste stängas helt för asylinvandring. Och dessutom nämner han återvändande!

“Den nya prognosen från Migrationsverket visar att dessa åtgärder är otillräckliga. Man har infört kontroller och krav på pass, men fortfarande står gränserna öppna. I det allvarliga läge som nu råder är allt annat än en stängning av gränsen otillräckligt.

[…]

Vad regeringen måste göra nu är att ta nästa steg. Dels måste fler åtgärder sättas in med målet att nå den (förutom kvotflyktingar) nollvision som vi anser att Sverige bör arbeta efter. Dels måste också återvändandet komma igång.

År 2015 kommer att gå till historien som invandringens år, låt oss nu göra 2016 till återvändandets år.”

http://www.mynewsdesk.com/se/sverigedemokraterna/pressreleases/jimmie-aakesson-kommenterar-migrationsverkets-nya-prognos-goer-2016-till-aatervaendandets-aar-1309328

————————————

stod-000

En tysk borgmästare svarade en morfar som vid ett möte i stadshuset oroade sig över att hans barnbarn, en flicka som var yngre än 10 år, utsattes för sexuella trakasserier på sin väg till skolan när hon passerade ett asylboende, med rådet att hon inte skulle provocera dem och inte röra sig i det området.

Detta gjorde åhörarna sura och borgmästaren hånades och blev utbuad. Allt fångat i ett filmklipp.

Något som kan konstateras är att det inte bara är här i Sverige som det är någonting fel i de flesta politikers huvuden.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3428526/Fury-German-town-mayor-tells-families-children-away-migrants-avoid-provoking-wear-fewer-clothes-summer.html

——————————————

Flera högstadieflickor på Vårboskolan i Arlöv har blivit sexuellt trakasserade av asylsökare som går på språkintroduktion i samma skola men som är äldre än grundskolebarnen. “Jag känner mig inte trygg i skolan längre”, säger Emilia, fjorton år.

Detta har pågått sedan i höstas då antalet asylsökare som deltog på språkintroduktion ökade från c:a 45 deltagare till 145.

“Killarna stirrade på oss och gjorde pussljud. Fällde kommentarer som vi inte förstod ibland och sa att vi var sexiga och snygga och sånt. Och de har tagit mobilbilder på oss och flera andra tjejer”, säger en av flickorna.

“En del av de yngsta flickorna som bara är tretton tycker att det är jobbigt med mycket främmande män på skolan som de inte kan prata med”, säger chefen för utbildningsförvaltningen Anders Öhlin.

“På rasterna står de och väntar utanför skolan och följer efter oss. Några gånger är det killar som har tafsat i lunchkön”, säger Emilia.

“Efter jullovet började de tre pojkarna att hänga på samma fritidsgård som Emilia och Nora.

Förra veckan bestämde sig de två fjortonåriga flickorna för att gå hem strax innan stängning en kväll, killarna hade gått en stund tidigare. Den ena flickan skulle bli hämtad av sin pappa, den andra berättar att hon hade tänkt gå hem, men ändrade sig i sista stund.

[…]

När flickorna kom ut på gatan dök en av de pojkar som Emilia känt sig förföljd av tidigare plötsligt upp.

– Han frågade “Varför ser du så nervös ut?” Han såg så arg ut. Jag skrek till honom att han skulle försvinna.

– Han sa “Jag ska med er hem, annars får ni se vad som kommer att hända”. Sedan kom han emot mig och tryckte upp sitt ansikte mot mitt.

Just då dök pappan upp och blev vittne till händelsen. Han hoppade ur bilen och konfronterade sjuttonåringen.”

“Hur ska man kunna fixa betyg och höga mål när man är rädd för att gå i skolan? Min dotter har persiennerna neddragna hela tiden. Jag förstår att personalen på skolan kämpar. Det är inte de anställdas fel, men det här kan inte fortsätta.

I slutet av veckan valde föräldrarna därför att polisanmäla sjuttonåringen för sexuellt ofredande och hänvisar till dels fysiska närmanden under hösten, dels händelsen utanför fritidsgården.”

http://www.sydsvenskan.se/omkretsen/burlov/flickor-larmar-om-krankningar-fran-aldre-elever/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *