Hur sjukt är inte Sverige

Hur sjukt är inte ett land där man kan se den högst chefen för landets poliskår, dagarna efter ett mord, ägna fem gånger så mycket tid åt att i TV förklara hur synd det är om gärningsmannen än vad som ägnas åt offret.

Text: Tobias Lindberg 2016-01-27

dan-eliasson-svt-001På SVT:s morgonprogram kunde man idag höra rikspolischef Dan Eliasson säga:

“Ja, man blir ju naturligtvis förtvivlad å alla inblandades vägnar. Naturligtvis den som blir dödad och dennes anhöriga, men också för en enskild ung kille som begår en så här förskräcklig händelse. Vad har den personen varit med om för nånting? Vilka omständigheter har den killen växt upp under? Vad är det för trauma som han bär med sig? Hela den här flyktingkrisen visar ju på hur orättvist livet är i många delar av världen och vi får försöka hjälpa till och lösa det här efter bästa förmåga.”


Detta bara två dagar efter att den 22-årige Alexandra Mezher, som arbetade ensam under natten på ett boende för så kallade “ensamkommande barn” där ett tiotal ungdomar bodde, blev mördad eller dödad av en person som bodde på hemmet och uppges vara 15-år gammal.

http://www.expressen.se/gt/alexandra-dodades–jobbade-helt-ensam/

Hur sjukt är inte ett land där etablissemanget beter sig som i Sverige?

stod-002

1 tanke kring ”Hur sjukt är inte Sverige

 1. Jim

  Och så en glad nyhet … 🙂

  ‘Sweden intends to expel up to 80,000 of refugees who crossed its borders last year, saying they did not qualify for being asylum seekers.

  “We are talking about 60,000 people but the number could climb to 80,000,” Sweden’s Interior Minister Anders Ygeman said on Wednesday, adding that Stockholm had called on the police and authorities in charge of refugees to organize their expulsion.’

  Läs mer här …

  http://www.presstv.ir/Detail/2016/01/28/447635/Sweden-asylum-seekers-Anders-Ygeman-EU/

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *