Stora invandrargäng rapporteras ha attackerat människor över hela tyskland

invandring-sexuaella-overgrepp-tyskland-cologne-001Över hela Tyskland rapporteras det nu om hur stora gäng av invandrare har utsatt infödda tyskar för våld, sexuella trakasserier och sexuella övergrepp i en omfattning som aldrig tidigare har skådats. I staden Cologne var det värst, men detta skedde över hela Tyskland. Polisen har runt om i hela Tyskland varit i konfrontationer med gäng som inte har gått att hantera och på vissa håll blev kvinnor även våldtagna.

http://www.infowars.com/berlin-cologne-hamburg-stuttgart-dusseldorf-new-years-migrant-sex-assault-in-every-major-german-city/

Även brittiska Daily Mail skriver om dessa attacker och sexuella övergrepp som som utfördes av stora invandrargäng i Tyskland och även på andra håll i Europa och förklarar att den ökade inströmningen av nyanlända bara kommer att leda till ännu mera av samma, om inte av andra anledningar så av att balansen mellan könen i samhället, speciellt bland unga, försvinner då drygt 80 % av alla som anländer är unga män, ett tillstånd som i sig själv alltid leder till mer våldsamma samhällen.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3388422/Huge-influx-migrant-men-lead-sex-attacks-like-Cologne-says-analyst-police-reveal-gangs-blocked-reaching-women-screamed-help.html

Här är en artikel som berättar mer om vad som skedde under nyårsaftonens oroligheter i Cologne i Tyskland där gäng av invandrare/asylsökare överföll människor och bråkade med polisen. Ögonvittnen berättar om vad som skedde och den efterföljande diskussionen i medierna och bland politikerna nämns.

http://www.infowars.com/eyewitness-account-of-the-monstrous-migrant-attacks-in-germany-its-like-civil-war/

stod-002

Här berättar ett ögonvittne om vad som hände på torget framför den stora katedralen i Cologne, Tyskland, på nyårsaftonen. Ögonvittnet, Ivan Jurcevic, en skicklig och välmeriterad kickboxare som jobbar som dörrvakt på en lyxrestaurang på detta torg, berättar mycket uppriktigt om vad som skedde och att han personligen var tvungen att slå ner åtskilliga män som anföll honom och några kvinnor som hade sökt skydd hos honom.

Här är Ivan Jurcevics facebooksida där man kan se hans vittnesmål i otextad originalversion.

https://www.facebook.com/ivan.jurcevic.56?ref=ts&fref=ts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *