Nyhetstips och kommentarer 2015-12-03

informationskriget-nyhetstips-och-kommentarer-001Vill man lära sig sanningen om vårt klimat, att det inte pågår någon människoskapad klimatförändring, så bör man lyssna på den briljante Lord Christopher Monckton och hans synpunkter angående klimatkonferensen som nu pågår i Paris.

————————————

Donald Trump blir intervjuad på The Alex Jones Show. Den ledande republikanske presidentkandidaten. Det är stort! Oavsett vad man tycker om Trump så tycker jag detta är ett bevis på Alex Jones och Infowars allt större betydelse och inflytande, vilket jag tycker är toppen.

stod-002

————————————–

Riktigt bra av Paul Joseph Watson om att klimathysterin bara är en stor bluff!

Den verkliga agendan bakom klimatengagemanget som nu är på topp i och med klimattoppmötet som pågår just nu i Paris är att den styrande eliten genom att styra koldioxidutsläppen ska få en slags neokolonialistisk kontroll över utvecklingen i världen. Mängden koldioxid är korrelerar ju i stort med välstånd. Genom kontroll av koldioxidutsläppen kan den globala eliten kontrollera utvecklingen av välståndet.

——————————–

Det är bra att antalet som söker asyl nu har minskat från c:a 10.000 per vecka under november till c:a 5.700 nu den senaste veckan, men fortfarande är det på tok för många. Målet måste vara att komma ner till noll, då Sverige har tagit emot tillräckligt många bara nu under 2015 för att det ska vara tillräckligt för oss under flera år framåt.

http://www.migrationsverket.se/Om-Migrationsverket/Nyhetsarkiv/Nyhetsarkiv-2015/2015-12-03-Knappt-5-700-asylsokande-de-senaste-sju-dagarna.html

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *