Nyhetstips och kommentarer 2015-12-04

informationskriget-nyhetstips-och-kommentarer-001Viktigt att förstå! Hur pengar skapas.

https://youtu.be/X-xKzKFNRj4

————————–

Ännu viktigare att förstå! Hur pengar skapas, hur petrodollarsystemet fungerar, hur pengar skapade med ränta gör att all egendom pga inflationen slutligen hamnar hos bankerna, hur evig tillväxt är ett måste för banksystemet, hur politikerna gör vad bankerna vill och hur massinvandringen drivs på av politiker och banker för att skuldmassan hela tiden ska kunna ökas, först genom ökning av statsskulden och i ett senare skede genom privatlån till immigranterna.

http://verkligheten.org/2015/10/31/vad-vi-kallar-ekonomi/

stod-002

————————————-

Den uppenbarat sinnessjuke Bengt Westerberg föreslår obligatorisk förskola från 3 års ålder. Självklart är det ju för jämställdhetens skull som barnen ska offras.

http://www.altinget.se/artikel/bengt-westerberg-foreslaar-obligatorisk-forskola

Ja, vad är man inte villig att offra för jämställdheten, den som innebär att alla, både män och kvinnor, ska jobba och göra karriär som den traditionelle mannen och för att detta ska fungera dumpas barnen på dagis, helst från 12 månaders ålder, men de få som inte fattar detta ska fortsättningsvis kunna tvingas från 3 års ålder. Detta är såklart bara första steget, när folk har vant sig med det och utsatts för ännu fler år av hjärntvätt så ska det såklart i slutänden bli obligatoriskt dagis från 12 månaders ålder.

Slut på ironi!

Självklart ska det vara valfritt för varje familj om de vill ha sina barn på dagis eller inte!

Lika självklart borde dagisverksamheten finansieras genom att föräldrarna själva betalar för den om de vill ha den. Till det kan finnas ett system där staten ger föräldrar en summa för barnomsorg som de får bestämma själva om de vill använda för att betala för t.ex dagis eller själva ta hand om sitt barn och behålla pengarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *