Bojkotta Arla för deras GMO-ost

arla-gmo-ost-001Detta är en gammal nyhet, men ändå bra att ta upp då det utgör ytterligare en anledning att fortsätta att bojkotta Arla eller om du inte har gjort det tidigare, att börja göra det, då Arla nu på bred front vill använda ett konstgjort ystenzym i osttillverkningsprocessen som kommer från GMO-bakterier istället för det traditionella löpet som kommer från kalvmagar.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=106&artikel=6102835

Det finns stora risker med GMO som forskningen idag har dålig kunskap om eftersom tekniken är alldeles för ny. Att tro på de företag och lobbyister som säger att GMO är säkert är extremt naivt. Arla säger att de tvättar bort alla GMO-rester från sitt ystenzym, men faktum är att det aldrig går att tvätta bort något helt och hållet. Gener och DNA från dessa GMO-bakterier kan tas upp av kroppens goda bakterier och riskerar så att bli permanenta i kroppen med oöverskådliga risker som följd.

Bra är att KRAV-organisationen vägrar acceptera Arla’s ystenzym i sina produkter, men alla bör förutom att bara välja KRAV även bojkotta Arla för att sända ett budskap att vi inte gillar vad de håller på med.

stod-002

1 tanke kring ”Bojkotta Arla för deras GMO-ost

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *