Den globala elitens uttalade mål är att bryta homogeniteten i de europeiska nationerna

Text: Tobias Lindberg 2015-10-26

flyktingkrisen-006Ett uttalat mål för den globala eliten är att bryta den homogenitet som finns i Europa och detta är något som ska drivas igenom även fast det europeiska folket är emot det. Att det är så har ledande globalister som Peter Sutherland varit väldigt tydliga med.

Genom att bryta homogeniteten i de europeiska länderna minskas folkets förmåga att motstå den pågående globaliseringsagendan som ger den styrande globala eliten allt mer makt.

Att förstå detta är viktigt och därför har jag här nedanför länkat till flera artiklar och ett filmklipp med information som förklarar hur allt detta hänger samman och denna information är något som alla borde ta del av.

Bara i ljuset av denna information kan man förstå dagens situation, där alla västvärldens gränser och reglerna som styr migrationen över dem har brustit, vilket har lett till den enorma migrationsvåg vi upplever idag. Bara i ljuset av denna information kan man förstå att detta inte är något som har råkat hända, utan att det är en situation som är avsiktligt skapad för att en agenda ska kunna avanceras.

stod-002

Om Peter Sutherland kan sägas:

Peter Sutherland is a consummate Bilderberg insider with a long pedigree filled with top globalist positions. Not only Chairman and Managing Director of Goldman Sachs International and former CEO of BP oil, but former director general for GATT and the WTO, and member of the Commission of the European Communities, the ActionCommittee for Europe and chairman designate for the Allied Irish Banks.

 

Här är fem viktiga artiklar som förklarar allt detta:

http://new.euro-med.dk/20151015-clues-to-the-destruction-of-europe-by-islamic-mass-immigration-ii-former-eu-commissioner-goldman-sachs-chairman-undermine-national-sovereignty-and-homogeneity-take-unlimited-numbers-of-muslims.php

http://www.geoengineeringwatch.org/the-globalist-multicultural-migration-agenda/

http://www.breitbart.com/london/2015/09/25/un-migration-envoy-believes-eu-should-undermine-national-homogeneity/

http://www.infowars.com/eu-should-undermine-national-homogeneity-says-un-migration-chief/

http://www.bbc.com/news/uk-politics-18519395

Och här i slutet av detta filmklipp (20 minuter och 17 sekunder in i klippet) förklaras syftet med allt detta väldigt bra av Aaron Dykes från TruthstreamMedia.com:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *