Tips och kommentarer 2015-10-18

informationskriget-nyhetstips-och-kommentarer-001I detta viktiga filmklipp berättar den kvinnliga muslimska aktivisten och författaren Raheel Raza när hon intervjuas av TheRebel.medias Ezra Levant att extremislamistiska idéer om att islamska kvinnors ansikten ska döljas inte har något stöd inom religionen islam, utan att det är politiska idéer som maskeras som religion för att de ska bli svårare att motarbeta.

Hennes självklara budskap är att påbud om att kvinnors ansikten ska vara beslöjade inte hör hemma i fria samhällen och att missriktad politisk korrekthet är ett stort hot mot de som försöker att försvara fria samhällen mot förtryckande idéer.

————————————

Även Salman Rushdie påtalade nyligen att ett av de största hoten mot den västerländska yttrandefriheten var missriktad politisk korrekthet.

http://in.reuters.com/article/2015/10/13/bookfair-rushdie-idINKCN0S726V20151013

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/france/11759789/Salman-Rushdie-says-he-could-not-depend-on-fellow-writers-for-support-to-write-Satanic-Verses-today.html

Det är enormt viktigt att vi bryter den åsikts- och kulturrelativism som etablissemanget har hjärntvättat samhället med under de senaste årtiondena. Alla idéer, åsikter, kulturer och religioner är faktiskt inte lika bra. Helt klart är att det finns skillnader och vi får inte bli skrämda av etablissemangets och medias försök att utpeka alla som vågar påtala att det faktisk finns sådant som är bättre och sådant som är sämre som främlingsfientliga eller rasistiska.

I det moderna västerländska samhället sker inte inskränkningen av yttrandefriheten längre genom direkt auktoritär diktatur, utan genom att med politisk korrekthet skrämma människor att censurera sig själva för att slippa bli uthängda, utfrysta och för att inte förlora jobbet eller få sin karriär förstörd.

Om det finns några av er som tvekar över om det verkligen är så illa så kan ni gärna pröva att seriöst kritiserar extremislamismen eller feminismen. De få personer med inflytande som vågar göra det på ett seriöst sätt får ofta betala ett mycket högt pris.

Pröva även att rita en nidbild av Muhammed respektive en av Jesus och se hur många dödshot respektive handling genererar efter att du har spridit dem.

————————————–

“Kan vi inte bara sluta att låtsas att det är kvinnor och barn som flyr till Europa för att få skydd”, sa TheRebel.media redan för en knapp månad sedan i detta sevärda filmklipp där de visade hur ungefär tre fjärdedelar av alla migranter som nu anländer till Europa är unga män som helt uppenbart har lämnat kvinnor och barn kvar i den situation de själva har lämnat.

Vidare påpekas det faktum att bara 21 % av alla migranter som anländer till Europa kommer från eller har uppgivit att de kommer från Syrien.

I ett annat viktigt filmklipp från On The Ground News (OGN) visas vad syriska kvinnor som är kvar i och runt Syrien säger när de blir intervjuade om vad de tycker om att så många av deras män har lämnat dem och själva tagit sig till Europa.

——————————–

Här skriver NewsVoice väldigt bra om de enorma problemen för demokrati och frihet som internationella handelsavtal som TTP och TTIP medför. Ett måste att läsa för alla som inte känner att de har full koll på vad dessa handelsavtal innebär!

http://newsvoice.se/2015/10/15/de-nya-handelsavtalen-snart-kan-din-dator-beslagtas-om-den-innehaller-information-som-hotar-en-industri/

———————-

Informationskriget.se skrev för en knapp månad sedan om Ahmed Mohameds klocka, händelsen där den 14-årige Ahmed Mohamed tog med sig en anordning som helt uppenbart var ihopsatt för att likna en väskbomb till sin skola i Texas, så att de, när skolan helt självklart reagerade på detta, kunde anklaga både skolan och USA för genomsyras av antimuslimska och antiarabiska föreställningar.

Den kanadensiska gruppen TheRebel.media uppmärksammade också händelsen med Ahmed Mohameds klocka och gjorde två väldigt sevärda filmklipp som jag rekommenderar alla att se.

Här är det första filmklippet från TheRebel.media om Ahmed Mohameds klocka med Ezra Levant:

Och här är det andra filmklippet från TheRebel.media om Ahmed Mohameds klocka med Gavin McInnes:

Här är texten som Informationskriget.se skrev om Ahmed Mohameds klocka:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *