När vi sover så lever de!

Text: Tobias Lindberg 2015-10-16. Uppdaterad 2015-11-03.

sverigedemokraterna-001Igår höll Sverigedemokraterna en presskonferens om den migrationskris som har drabbat Sverige. Mycket av det som Sverigedemokraterna sa var det enda förnuftiga utifrån hur situationen med den flodvåg av migranter som har sköljt över Sverige ser ut och därför är jag övertygad om att deras budskap resonerade starkt hos en stor andel av den svenska befolkningen, men …

… något som är viktigt att förstå är dock att som saker och ting ser ut idag i Sverige så verkar det nästan som om det är gjort för att Sverigedemokraterna ska komma till makten inom kort. Antingen genom ett nyval eller vid nästa ordinarie riksdagsval. De övriga partierna skulle inte kunna göra någonting som på ett mer effektivt sätt driver folk i famnen på Sverigedemokraterna än vad de gör nu. Ingenting!

Kanske vill den styrande eliten, de som styr bakom kulisserna, att Sverigedemokraterna ska ta över för att det är det parti som bäst kommer att kunna förverkliga deras agenda? För den styrande eliten har det aldrig varit viktigt vilken ideologi som de stöttar, utan de ställer sig alltid bakom vad som ger dem mest makt oavsett om det är socialister eller kapitalister, kommunister eller nazister.

stod-002

Det riktigt sorgliga är dock att Sverigedemokraterna inte egentligen har något annat att erbjuda det svenska folket än vad de andra riksdagspartierna har. Det enda som kommer att bli annorlunda med Sverigedemokraterna i ledningen är attityden och retoriken mot invandrare, allt annat kommer att vara detsamma. Självklart måste de senaste decenniernas höga invandring minskas till en nivå där integrationen av nyanlända blir bra, där har Sverigedemokraterna såklart rätt, men i övrigt så kommer orättvisorna att bestå, både i Sverige och i världen. Eliten kommer att fortsätta att styra allt med hjälp av sina banker och företag och globaliseringen kommer att fortsätta med målet fäst på en framtida världsregering under FN-regi. Sverigedemokraterna har nämligen ingenting i sin politik som utmanar makten. Inget som förändrar det internationella banksystem som sitter som spindeln i mitten av nätet som kontrollerar världen.

Den situation som troligtvis kommer att råda om några år, den som antagligen kommer att ha fört Sverigedemokraterna till makten, kommer effektivt se till att vanligt folk kommer att vara allt för förblindande av fördomar och hat mot varandra, splittrade i grupper skapade av den misslyckade integration som dagens och de senaste decenniernas invandringspolitik har skapat. Förblindade och upptagna med att bekämpa varandra så kommer folket att vara ett enklare byte för den styrande eliten som alltid ser till att agera effektivt och planerat i parlament, kammare och mötesrum och oavsett hur kaotiskt allt i samhället utanför är så driver de sin agenda vidare. När vi sover och är upptagna med annat så lever och agerar de. När vi sover så lever de!

1 tanke kring ”När vi sover så lever de!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *