Tips och kommentarer 2015-10-12

informationskriget-nyhetstips-och-kommentarer-001Ja, nu när den kriminella västerländska elitens skapelse och välanvända verktyg ISIS har börjar bli bekämpat på riktigt av ryssarna så blir västvärldens agerandet allt mer desperat. Trots att väst säger sig bekämpa ISIS i Syrien så upplever de Ryssland som helt uppenbart faktiskt bekämpar ISIS som ett hot. Detta säger allt om vad det egentligen är som pågår!

I denna artikel förvrängs dessutom verkligheten till att Ryssland hittills nästan bara skulle ha attackerat så kallade “moderata” rebeller, vilket självfallet inte stämmer. Alla som är bara aningen insatta vet att de ryska attackerna har varit extremt effektiva och att de på bara en vecka har uppnått mycket mer än vad USA har gjort under alla år de har opererat i Syrien.

https://uk.news.yahoo.com/raf-given-green-light-shoot-133352631.html#IMIM0lz

——————————

Här rapporteras det i Sputnik News, en internationell medieorganisation som ägs av den ryska staten, hur länder som Irak och Afghanistan nu är intresserade av att få hjälp av Ryssland och det ryska flygvapnet att bekämpa IS. Ännu har dock ingen officiell förfrågan från något av ländernas regeringar gjorts, vilket krävs för att Ryssland ska överväga att börja hjälpa.

http://sputniknews.com/middleeast/20151009/1028262303/iraq-afghanistan-need-russian-help.html

—————————

Här är en väldigt bra lägessammanfattning av situationen i Mellanöstern av Luke Rudkowski från WeAreChange.

Detta filmklipp är visserligen nästan en vecka gammalt, men beskriver på ett väldigt bra sätt hur balansen håller på att förändras till fördel för Syriens regering och folk, nu när framförallt Ryssland har börjat bekämpa ISIS med direkt och indirekt stöd från den kinesiska militären, från den syriska regeringen och armén och från Iraks och Irans regeringar. Vidare har både Tyskland och Frankrike börjat indikerat att de anser att Syriens regering som leds av Bashir Assad bör vara en del av de som medverkar i förhandlingar om hur krisen ska lösas. ISIS och USA:s inflytande och grepp om situationen håller snabbt på att försvagas.

———————–

Migrationsverkets presschef erkänner att de verkliga siffrorna är högre än de som redovisas i den officiella statistiken eftersom Migrationsverket inte hinner registrera alla som kommer. De dagar när de officiella siffran låg på c:a 1.500 asylansökningar så låg de verkliga siffrorna på närmare 2.000 per dag.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/paflykt/article21542605.ab

——————————–

Ekonomen och migrationsexperten Tino Sanandaji skriver om att de flyktingar och migranter som anländer till Sverige nu inte alls har så bra utbildningsnivå som svenska medier försöker göra gällande.

http://www.tino.us/2015/10/norska-ssb-bekraftar-lag-utbildningsniva-bland-nyanlanda-syrier/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *