Amningsuppehåll föreslås för att öka effekt av vaccin

Foto: Piknikas http://bit.ly/1LOdC8x

Foto: Piknikas
http://bit.ly/1LOdC8x

I en forskarrapport från ett gäng forskare från det amerikanska CDC ser vi ett tydligt exempel på den tokiga logik som många vaccinforskare har då de seriöst menar att ammande mammor kanske bör göra amningsuppehåll under tiden för rotavirusvaccinationerna trots att amningen är en av de absolut viktigaste faktorerna för ett barns hälsa och förmåga att motstå sjukdomar. Det är väl känt att alla uppehåll i amningen ökar risken för att det ska bli problem med amningen eller att mjölkproduktionen helt upphör. Ju längre uppehållen är och ju oftare de sker ju större är risken. Helt klart är amning mycket viktigare för barnens hälsa än ett vaccin någonsin kan vara – detta även om man bortser från alla skadliga ämnen som finns vacciner och de bieffekter vaccinerna kan ge upphov till – och slutsatsen man måste dra av detta är att för de flesta av etablissemangets forskare så så går pengarna tyvärr före barnens väl.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20442687

stod-002

Rotavirusvaccin ska enligt tillverkarna av vaccinerna ges i två eller tre doser under en period av 4 veckor någon gång när barnet är från 6 veckor till 24-26 veckors ålder beroende på vilket rotavirusvaccin som används.

http://www.webmd.com/children/vaccines/rotavirus-rv-vaccine

http://www.folkhalsomyndigheten.se/amnesomraden/smittskydd-och-sjukdomar/vaccinationer/vacciner-a-o/rotavirus/

Rotavirusvaccinet ingår ännu inte i det svenska barnvaccinationsprogrammet, utan är ett vaccin som ges extra till de som vill att deras barn ska ha det. En del län i Sverige har redan börjat erbjuda rotavirusvaccin kostnadsfritt, trots att det ännu inte ingår i barnvaccinationsprogrammet.

Här är andra medier som har skrivit om detta:

http://www.infowars.com/cdc-suggests-mothers-delay-breastfeeding-to-enhance-vaccine/

___________________________________________________________________________________________________
Det är läsarnas donationer som det möjligt att driva och utveckla Informationskriget.se. Tanken är att mängden inlägg ska öka och att på sikt även en del filmklipp med liknade inriktning som dagens texter ska börja produceras. Den som vill stödja denna utveckling får gärna gå in på Informationskriget.se och donera valfri summa med hjälp av “Donera-knappen” som finns uppe till höger på sidan. Om Informationskriget.se ska kunna verka långsiktigt är det avgörande att de som som redan har bidragit återkommer med upprepade månatliga eller årliga donationer.
___________________________________________________________________________________________________

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *