HIV-AIDS-teorin är byggd på en grund av lögner

Text: Tobias Lindberg 2014-08-18. Uppdaterad 2015-05-20

hiv-aids-001Robert Gallo är än idag erkänd som den som ska ha bevisat att HIV orsakar AIDS, detta trots att han i inte mindre än fem olika utredningar under tidigt 90-tal, varav flera inkluderade rättegångar, bevisades att ha falsifierat och fuskat med dessa bevis och det mesta av sin forskning. Gallo hävdade inledningsvis att han även var först med att isolera viruset och ta bilder av det, men efter alla utredningarna så fråntogs han och därmed även USA äran för att ha varit först med att isolera viruset, vilket nu istället tillskrivs de franska forskarna med Luc Montagnier i spetsen. Än idag så hänvisas det dock paradoxalt nog fortfarande till just Gallos forskningsrapporter som bevis för att HIV orsakar AIDS och till Gallos bilder av HIV-viruset som äkta, detta trots att det var just dessa som konstaterades vara fusk rakt igenom.

Det riktigt intressanta är att fransmännen som istället fick äran för att ha isolerat viruset heller aldrig lyckades att varken bevisa att HIV orsakar AIDS eller isolera HIV. Idag så bekräftas HIV genom olika tekniker där man antingen detekterar förekomst av antikroppar mot viruset eller förekomst av virusets arvsmassa. Själva viruset isoleras aldrig på riktigt. Då ingen verklig isolering någonsin har gjorts av HIV och då man aldrig säkert har kunnat slå fast att de som får viruset insjuknar i AIDS så har alltså ingen forskning som uppfyller Koch’s postulat lyckats bevisa att HIV orsakar AIDS.

Den riktigt stora frågan är dock hur lång tid det ska ta innan den stora konstruktionen av lögner som utgör teorin att HIV orsakar AIDS slutligen faller?

Här i denna text av Janine Roberts kan ni, bland mycket annat intressant, läsa om alla dessa utredningar som kom fram till att nästan allt av Gallos arbete var fusk:

http://www.whale.to/vaccine/Janine.pdf

Även denna text förklarar varför Robert Gallo’s så kallade bevis inte håller som bevis:

http://www.virusmyth.com/aids/hiv/epgallo.htm

Slutligen rekommenderar jag alla att se båda nedanstående filmklipp. Det första är den utmärkta dokumentären “House of Numbers” som går igenom de viktigaste frågetecknen som har med HIV och AIDS att göra och den andra är ett filmklipp där nobelpristagaren Kary Mullis intervjuas om sin syn på frågan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *