Dagens kommentarer och tips 2015-02-18

1. En bra sammanfattning av de problem vi står inför idag.
2. En kommentar i DN om att vi borde kunna sätta in pengar på bankerna.
3. Även ekologisk honung innehåller glyfosat från bekämpningsmedlet Roundup.

_______________________________

Här är en riktigt bra och läsvärd sammanfattning som lyckades få med det mesta av de problem mänskligheten står inför idag! Personen som har skrivit detta, vem det nu är, verkar ha lyckats se igenom de dimridåer som omger oss och döljer sikten och därmed lyckats förstå hur saker och ting hänger samman.

På slutet av texten ser jag dock att den som har skrivit blogginlägget “Verkligheten” uppenbarligen inte har lyckats genomskåda alla dimridåer än. Jag tänker då på det som skrivs om att vi måste göra så att vi får “… större handlingskraft att motverka klimathoten, …“, trots att hela detta med klimathotet är ett påhitt som samma elit som skribenten kritiserar för allt möjligt annat har hittat på med hjälp av Romklubben och FN för att kunna tjäna ännu mer pengar genom koldioxid och energiskatter och centralisera makten genom Agenda 21 mot en framtida världsregering under FN-systemet.

https://verklighetennu.wordpress.com/2015/02/13/verkligheten

_________________________________________

Nog är det tokigt att man knappt kan sätta in pengar längre på bankerna! Bra kommentar om detta i DN av Maria Crofts.

http://www.dn.se/ekonomi/maria-crofts-fel-att-bankerna-kan-vagra-kontanter/

__________________________________________

Nu har det visat sig att även ekologisk och KRAV-märkt honung innehåller glyfosat, den aktiva kemikalien i Monsantos bekämpningsmedel Roundup. Detta eftersom honungsbin flyger upp till en mil från kupan i sin jakt på nektar och inom en så stor radie så finns det nästan alltid mark där glyfosat används även om biodlaren bara har ekologisk odling på sin egen mark. Glyfosat är ett väldigt skadligt ämne eftersom det förutom att ta död på de skadliga organismer på grödorna även tar död på de goda bakterierna i vårt tarmsystem som är så viktiga för oss. Om detta och mycket mer står det i en bra artikel från Natural News.

http://www.naturalnews.com/048661_honey_glyphosates_Roundup.html

____________________________________________________

2 tankar kring ”Dagens kommentarer och tips 2015-02-18

 1. Lisa

  Frågan är varför man ska sätta in pengar alls på banken, nu med snart minusränta, med både bail ins och bail outs på det, och det faktum att hela deras existens bygger på kriminellt och omoraliskt förfarande. 🙂

  Svara
  1. admin Inläggsförfattare

   Jo, jag tänkte också på det, men det kan ju ändå vara en del som vill sätta in pengar och då ska man väl ändå kunna göra det kan man tycka. Men visst håller jag med dig, det är sjukt att man ska behöva betala banken för att de får låna pengar av en, vilket ju är vad de gör när folk har pengar på banken. Då lånar våra pengar och använder dessa och så ska de ha betalt för det dessutom. Det är sjukt.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *