Julian Assange, Wikileaks och deras mäktiga fiender

“You don’t publish a million secrets a year without making a few enemies.”

wikileaks-001Här är ett otroligt bra klipp som visar vilket nagel i ögat Wikileaks och Julian Assange är för de som styr. Flera av dessa politiska ledare och mediestjärnor från USA som man ser i filmklippet kräver rakt ut att Wikileaks stängs ner och att Julian Assange ska mördas. Filmklippen är från 2012 och tidigare.

Istället för att bli mördad så oskadliggjordes Julian Assange genom att anklagas för våldtäkt, vilket allvarligt har skadat hans och Wikileaks förtroende hos allmänheten och tvingat Julian Assange att leva undangömd på Ecuadors ambassad i London.

Det är svårt att avgöra om han är skyldig till vad han är anklagad för, men något som är helt säkert är att alla motiv och möjligheter i världen fanns för Julian Assange’s mäktiga fiender att sätta honom i den här situationen. Det är inte första gången i historien som någon anklagas för något de inte har gjort och blir straffade för de och nog är sannolikheten stor att det är just vad som sker nu med Julian Assange.

Jag skulle faktiskt inte bli ett dugg förvånad om allt senare visar sig vara iscensatt och påhittat och om så skulle vara fallet så förstår jag att Julian Assange inte vågar lämna över sig till det svenska rättssystemet med den klart överhängande risken att då bli oskyldigt dömd i enlighet med hans mäktiga fienders vilja.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *